Uit gewaaid of weg gewaaid

Uit gewaaid of weg gewaaid

Titel zegt het al, weg gewaaid en uit gewaaid op het strand vandaag, maar zo lekker gewoon, hoe koud ik het ook had haha. Ik zal en moest vandaag naar het strand want mijn vingers wilde fotograferen, had er weer zo’n zin in en dat heb ik de laatste tijd wel weer heel erg dus van de week word de studio weer opgebouwd en gaat ik weer verder met fotograferen, afleiding zoeken en doen wat ik leuk vind!! De meiden waren gelijk weer dol enthousiast natuurlijk, want die vinden foto’s maken met mama en papa helemaal te gek en dan snel naar huis om ze te bekijken en te bewerken haha (worden ook fotografen geloof me)

Vandaag heerlijk naar scheveningen geweest dus, dood vermoeiend voor me maar dat boeide me geen moer, vroeg roon wel snel van het zand af te gaan aangezien ik al 2 nachten weer lig te kreperen van de been krampen en mijn benen dus niks meer zijn, ja rietjes die op knakken staan zo voelen ze ook. Dus even wat foto’s op het zand gemaakt en jaaa vind ze goed weer al zeg ik het zelf 😀

De lunch boxen staan klaar, kleertjes liggen weer klaar en de meiden lagen op tijd op bed maar slapen ho maar natuurlijk dus die hebben het morgen een beetje moeilijk met uit hun nestje te komen haha ( kuch ik ook hoor) Morgen gaat die wekker weer, slepen we ons weer uit bedje en dan begint het normale ritueel weer. Rennen en vliegen maar met hulp want roon is nog een dagje thuis dus die vervoert mij naar ursula morgen, tja dat staat morgen ochtend weer op het programma,  de dietist, die niet zo erg is en daarna de arts, de weegschaal, de bloeddruk meter en de hartslag meter en niet te vergeten en gezeik wat ik gaat aanhoren na aanleiding van de gebeurtenis van vorige week. Ik zit nu al met en punt hoofd daar tegen aan te hikken maar aan de andere kant heb ik zoiets van rach je staat niet alleen, aan hun hebbie niks en dat ga je ze haarfijn duidelijk maken…

Ik gaat zo nog even van me rust genieten met manlief op de bank, kaarsjes aan en de saaie tv en daarna lekker naar bedje toe 😀

6 gedachten over “Uit gewaaid of weg gewaaid

 1. Mooie meiden heb je!!!

  Ooh heerlijk: lekker uitwaaien aan het strand.
  Wat dat aangaat zou ik dolgraag ergens aan de kust willen wonen, een flinke wandeling maken, de zilte zeelucht diep opsnuiven en je koppie even helemaal leeg maken… Heerlijk!!!

  Geniet ervan, meid!

 2. Leuke foto’s weer van jullie, was ook lekker weer om ff een frisse neus te halen. doe rustig aan he! Hoop dat het een beetje is meegevallen vandaag, vond die wekker maar vroeg gaan….gaaap! x

 3. ik zag je foto’s vanmiddag al voorbij komen en vind ze zo gaaf weer rachel, en ja ik begrijp heel goed dat je je hobby mist!! maar wel rustig aan het bep en niet gelijk teveel hooi op je vork nemen 😉
  succes morgen met die wekker haha zal je wel weer horen vloeken 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.