uitleg nageltjes doen

uitleg nageltjes doen

Don’t kill me hahaha, ik doe normaliter niet aan “how to’s” maar omdat er toch wel een hoop mensen via de comments en via de mail erom vroegen er een how to van mijn nagels te krijgen gaat ik bij deze een poging doen. filmen gaat niet, want met mijn mobiel is het drama, en met de webcam had ik niomi op tafel moeten zetten maar aangezien die een duivelse dag(en) had, ben ik daar niet aan begonnen;)

Oke we gaan beginnen, de fotos 1 t/m 3, simpele start, de dingen die je nodig hebt dat is natuurlijk nagelak, kleur, merk, wat jij wil, je hoeft niet een speciaal merk te hebben want je kan het met alle merken, maten en soorten doen. Kwastjes of een kwast, en sommige denken dat ik daar speciale kwasten voor heb gekocht…nee dat heb ik niet, bij de blokker bij de verf spullen ligt een setje van 2 a 3 euro en ik heb daarvan kwastje 2 op maat geknipt zodat het een dunnetje werd, er zitten dunne kwastjes in maar die zijn nog ff net te dik dus zelf bij knippen. Een sponsje, te koop bij het kruidvat, zijn make-up sponsjes maar werken prima om mee te deppen.

Je lakt eerst je nagels met een base-coat, drogen, en dan gaan we met de kleur beginnen, ik neem de WK nagels van mij even als voorbeeld nu. Pak het sponsje en doe op het sponsje een beetje van de kleur (in mijn geval oranje), dan doe je gelijk een beetje glitter nagelijk erop, dus de oranje en de glitters worden op mekaar gegooit. dan ga je met het sponsje op je nagels deppen, en deppen en deppen. doe eerst 1 laagje en laten drogen en dan nog een keer een laagje deppen, tot dat jij denkt dat je het gewenste dekking hebt. dan laten drogen. Dan pak je het kwastje, die doop je voorzichtig in de kleur waar je een streepje mee wilt zetten en strijkt hem een beetje af (doe dit wel anders krijg je ineens een klodder om je nagels!) ja en dan is het een kwestie van ff consentratie en voorzichtig het kwastje over je nagel laten glijden. en zo doe je dit met alle kleuren, wel het kwastje schoon maken als je met een andere kleur gaat beginnen he ;). op de foto zie je ook een wit potje met een dun kwastje en dat kan je ook bij het kruidvat kopen, staat tussen de lakjes in;). Het is in feite dus gewoon een heel simpel iets, en ja in het begin is het even aan rommelen met die streepjes zetten want als je gaat bibberen dan heb je ook een bibber streepje.

De stipjes die op mijn WK nagels staan, de confettie hihi heb ik gedaan met een sate prikker en die even in de nagelak gedoopt en dan kan je daar de spikkels mee zetten.

ik hoop, en hoop het echt dat ik het een beetje fatsoenlijk uit heb kunnen leggen hahaha en dat ik straks bij jullie op de site naar jullie crea bea dingen kan gaan kijken 😀

21 gedachten over “uitleg nageltjes doen

 1. Ik vind het hardstikke gaaf. Ik wil morgen ook WK nagels maken, weet alleen niet of ik het ga redden. Heel leuk gedaan Rach 🙂

 2. tttgggggg!!! is het werkelijk zo simpel? sateprikkertjes en verfkwastjes op maat knippen? Ik schaam me dat ik er zelf niet op ben gekomen. :>< :X

  naja, laten we het er maar op houden dat in niet zo crea bea ben met dat soort dingen verzinnen :kiek

  1. het is echt zo simpel meis 😀 en eerlijk gezegd ben ik op de sate prikkers ook niet zelf gekomen hoor haha maar op bar haar nagel site toen zei ze dat 😀 en de kwastjes is het idee van me broer haha ja ja, die heeft model treintjes en heeft altijd hele dunne kwastjes en ik vroeg aan hem van joh bro waar heb jij die kwastjes gekocht want ik heb ze nodig voor me nagels haha nou zus zegd die die koop je gewoon bij de blokker of zelfs intertoys en dan knip je ze op maat 😀 je kan natuurlijk ook allemaal flesjes strypers kopen maar ja waarom als je zelf al je kleuren nagelak kan gebruiken toch 😀

 3. Wat ’n goeie uitleg Rach en het “klinkt” inderdaad niet heel moeilijk. Grappig dat je de kwastjes gewoon op maat knipt…waarom ook niet! Ik ga het zeker uitproberen binnenkort en laat je weten of het is gelukt, maar moet eerst ff die spulletjes halen want heb nog niet alles in huis. Fijne zondag, ga je nog wat leuks doen met het weer? Wij gaan lekker zwemmen.

  1. het is ook echt niet moeilijk, je moet er de eerste wel ff lekker voor gaan zitten en je word er steeds sneller en beter in 😀 ben benieuwd wat je er van maakt 😀
   ik heb heerlijk met de meiden in de tuin in het zwembad gelegen en morgen lekker naar het strand toe! hoop dat jullie lekker gezwommen hebben 😀 fijne “broeierige” avond nog meis

 4. Haha als men dit niet snapt ga ik t tekenen lol enne wrom koop je geen stryper? zijn ideaal voor streepjes ik neem ze mer voor je in vakantie xxxx lafya

 5. leuk dat je het online hebt gegooit!! en ga het ook proberen en stuur je dan ook even een foto hhihi fijne avond en geniet van het warme weekend:D

 6. hahah rachie geeft zich bloot, had op zijn minst wel een filmpje verwacht van je 😛 nee hoor meis is niet jou ding maar vind het wel leuk dat je het zo geschreven hebt 😀

 7. ooooooooooooooooo is dat het hahahahha nou begin er niet aan hahah, die streepjes zullen best oefen werk zijn maar als ik er aan denk word ik al peudeveu hahah

 8. he die kwasten heb ik liggen 😀 dus kan gelijk aan de gang want die sponsjes heb ik ook thanks rachel voor de “how to”

 9. luid en duidelijk 😀 en ja was niomi weer in histeria land :S klote he maar die meiden zijn ook toe aan vakantie hoor rach 😉

 10. wat is hier niet duidelijk aan dan tut ?? het is niet moeilijk zo te lezen en zoals je het uitlegt kan ik het ook gewoon :D, dus ik ga je binnen kort een fotootje mailen met mijn nagels 😀
  leuk dat je dit geplaatst heb meis en fijne avond

 11. oke het is gewoon fucking makkelijk rach hahahaa en ik maar denken dat het zweet in me bilnaad zou gaan staan maar niet dus. oke de lijntjes word ff crisis maar goed

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.