Wat zijn mijn ultieme beautytips? ( Beauty & Verzorgings Tips )

Wat zijn mijn ultieme beautytips? ( Beauty & Verzorgings Tips )

Laatst vroeg mijn zusje wat mijn geheimen/tips zijn omdat ze vind dat ik er altijd goed uitzie ( al denk ik daar anders over maar heey) en dat mijn huid en haar altijd zo goed verzorgd is.

Ik gaf haar een aantal tips en die wil ik ook met jullie delen 😊

Ik heb best wel een probleemhuid ( lees snel last van droogheid na douchen en ook mijn haar leeft soms een eigen leven haha) en mijn haar is al vet na een regenbui. Ik douche om de dag in verband met mijn huid.

Dit is hoe ik het doe, wellicht heb je er wat aan 😊

Haarverzorging:

 • Ik was 2x mijn haar, 1x om het grootste deel van alle mouse en gel er uit te wassen en laat dat even inwerken, vervolgens spoel ik het uit en was ik daarna mijn haar grondig en spoel ik het uit. Ik gebruik hiervoor de Etos 2 in 1 shampoo.
 • Ook gebruik een goede dupe van de Tangle Teaser ( van de Lidl ). Echt dames ik zweer hierbij.
 • Ook haarmaskers kunnen een goede aanvulling zijn voor je haar! Ik heb het nog niet gedaan maar overweeg toch echt om het snel een keer te doen.
 • En regelmatig naar de kapper om je dode punten te laten knippen is ook een must en het houd je haren goed gezond (nu moet ik wel met 4 weken terug omdat ik nu wel een hele korte coupe heb haha). Ik raad het echt iedereen aan! Je doet je haar er echt een plezier mee en het zal je onwijs dankbaar zijn als je het goed verzorgd.

En dan huidverzorging:

 • Tijdens het douchen scrub ik 2-3x per week mijn gezicht. Dit doe ik dan 2x net als het wassen van mijn haar: 1x om globaal te reinigen en daarna om het te zorgen dat mijn huid er daadwerkelijk iets aan heeft. Uiteraard doe ik dat met mijn selfmade zwitsal scrub van Serena van Beautylab! ( want zij heeft deze geniale scrub bedacht )
 • Ook verzorg ik mijn huid volgens een vast ritueel: zowel in de ochtend als in de avond reinig ik mijn huid met een misellair water en vervolgens breng ik dan aansluitend dag of nacht crème aan ( ligt even aan het dagdeel natuurlijk). Ik gebruik dit dan van een merk en heb nu de tubes van Trekpleister en deze zijn samen 3.50 dus geen geld voor 2 tubes. Ik doe dit ferquent dat is wel belangrijk zodat je het effect blijft behouden. Want af en toe een keer smeren werkt natuurlijk niet.
 • Ook doe ik zo nu en dan een masker op mijn gezicht. Ik vind het heerlijk om dat af en toe een keer te doen en ik merk ook dat mijn huid hier goed van opknapt! Je kan tegenwoordig heel veel maskers voor je gezicht ook zelf maken. Google maar eens dan kom je een hoop tegen en hoeft het helemaal niet zo duur te worden!

Wat ik ook doe in de zomer is het drinken van water met ijsblokjes met citroen! Sinds ik dat ben gaan doen zit mijn huid er stukken beter uit! En het is ook nog een lekker!

Dit zijn dus mijn ultieme beauty geheimen, hebben jullie nog wat tips?

7 gedachten over “Wat zijn mijn ultieme beautytips? ( Beauty & Verzorgings Tips )

 1. Ik heb altijd mijn huid vanaf mijn 15 jaar goed verzorgd , nooit gerookt en drinken , heel saai ook niet…
  Ik ben nu op een leeftijd dat dit toch echt zn vruchten heeft afgeworpen. Wel krijgt de huid om mijn ogen nog meer aandacht , kraaienpootjes /lachrimpels laten ze maar zo lang mogelijk weg blijven.
  Dank voor je tips !

  1. Graag gedaan deelde ze graag!

   Helaas hier wel een periode gerookt maar dat is al 10 een jaar of 7 geleden hoor! Maar helaas zitten rimpels op jonge leeftijd in de familie dus moet echt wel preventief gaan smeren en zo.

   Helaas blijven we niet jong 🙁 En zou het een straf zijn om hele fijne producten op je gezicht te smeren? Voor mij niet 😉

  1. Haha jaa zie het altijd in de Vlogs 😀 Ik lust geen gember ( ooit in de horeca geproefd )

   Ik vind zoethout ook echt heerlijk of verse munt thee met honing.

   Of ijswater met citroen in de zomer heerlijk!

 2. Leuke tips. Mijn gezicht scrub ik nooit meer dan een keer per week moet ik eerlijk toegeven. Een masker gebruik ik veel te weinig. Naast veel water drinken en voldoende slaap (als moeder? duh) probeer ik ook gezond te eten. Veel vers fruit en groente. Afwisselend. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook bijdraagt aan een mooie huid (en haar).

  1. Haha mijn man doet sinds jaren weer nachtdiensten.. niet zo goed voor mijn wallen onder de ogen haha.. Nee ik probeer zoveel mogelijk te doen om mijn huid mooi te houden gezien ik net als mijn moeder rond de 30 al rimpels ga krijgen.. preventief handelen ofzoiets 😉

   Scrubben en Maskertjes zijn echt heerlijk! Doe het soms nog echt te weinig hoor.. Heb er zelf ook wel weken bij dat ik het te weinig doe.. Maar inderdaad iets met moeder zijn 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.