update la familia B, what else ..

update la familia B, what else ..

Wat ik al eerder schreef de sinterklaas madness is geopend, en toch blijft het rustig bij de dames moet ik zeggen. Zaterdag was de intocht van sinterklaas maar wij hebben dat lekker vanaf de bank met een bak pepernoten zitten kijken en vond het wel prima zo. Ik weet dat hij hier aanstaande zaterdag aankomt in het winkelcentrum en dat klinkt mij beter in de oren dan te blauwbekken op scheveningen.

Schoen zetten hebben ze natuurlijk wel gedaan en hun longen uit hun lijf gezongen 😀 en ja de ouwe gek is nog langs geweest ook met een mooie hello kitty projector waar ze super leuke figuren mee kunnen maken.

Verder het leventje in la familia B is hectisch kan ik je zeggen, het is omdat me broer belde om te zeggen dat hij het stil vond op het site hahah anders had ik echt een hele pc loze dag gehad ;). Heb even wat fotos bij mekaar gezocht, zo ook van me nagels, mijn nieuwe aankopen van mijn lakjes die ik nog niet eens echt op heb kunnen hebben vanwege tijdgebrek, en dat tijdgebrek blijft ook nog wel even ben ik bang, kom nergens aan toe als ik achter de pc zit namelijk 😉 dus die heb ik op stil modus gezet of beter nog helemaal uit!! Dus zie dit even als een algemene update 😀

Ik ga na het plaatsen van het logje weer mijn bezigheden oppakken, dat gaat nog wel ff door tot een uur of 21.00 en dan heb ik vrij haha 😀

17 gedachten over “update la familia B, what else ..

  1. leuk overzichtje zo om ons even op de hoogte te houden 😀 vind je nagels wel heel erg leuk zo met die glitters 😀

  2. leuke fotos tut en hopelijk ben je einde van de week wat beter;) zaterdag gaan we natuurlijk wel naar sinterklaas he 😀

  3. Wat ’n gaaf kado! Wat ’n drukte he deze periode? Ook wij hebben de INtocht vanaf de bank bekeken met pepernoten en taai taai 😉 Mooi zijn je nageltjes weer. Enne…heb je net een award gegeven

  4. lekkah die cake 😛 was dat de cake voor je koffieleut vriendin hiih
    en een pc loze dag is ook een keer niet erg toch

  5. moet altijd zo lache om je he zo verveel je je en zo ren je je poten uit je lijf jij hahaha lekker wijf lol
    leuke fotos rachel

  6. Heee vroeger had ik ook zo’n projector! Niet van Hello Kitty haha maar vond het wel altijd leuk om te doen als kind 😀 die Sint ook he.. weet precies wat ie moet geven. 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.