update la familia B

update la familia B


Als ik zeg dat ik achter loop is dat zacht uitgedrukt volgens mij :D. Zeg maar gewoon gruwelijk achter lopen!! Maar alles is met een reden, laten we beginnen met het weer, dit is toch zalig mensen!!Gister was het zo bloedverziekend heet al, en vandaag hebben we weer zo een mooie dag:D, niks te klagen dus op weer gebied!

waar we wel over te klagen hebben gehad de afgelopen dagen waren onze auto’s. Mijn auto moest 14 mei gekeurd worden en was afgekeurd omdat het grote licht het niet deed zoals het hoorde (hoe bedoel je bullshit want wanneer gebruik je dat nou) Β dus er moest een nieuwe afspraak gemaakt worden en dat was dan gister, ook ging er gelijk een nieuwe koppeling in op kosten van de dealer. Je maakt een afspraak voor een dag, krijgt een leen auto mee (nou ja het lijkt meer op een mug zonder airco en elektrische ramen en ja ik klink verwent nu en ja dat ben ik ook). Je gaat ervan uit dat je toet dan ook binnen een dag klaar is….nou dus niet he en dan om tien minuten voor 5 bellen dat ze het niet gaan redden. ik was toevallig al onderweg daarheen, dealer zit in nieuwkoop dus ook niet om de hoek, maar dan niet voor mijn auto maar voor roons nieuwe bedrijfs caddy die hij op 28 mei 2010 nieuw uit de garage heeft gereden. De caddy dweilt over de weg en dat zei een monteur ook die was meegerden met roon, achteraf zei de dealer dat het een audio monteur was en geen volkswagen dus die kan daar dan helemaal geen verstand van hebben ( lik me reet dacht ik echt waar) de verkoper die ons de caddy heeft verkocht had roon gebeld om te zeggen dat er niks aan de hand was…..wat denken ze ? dat we uit een ei komen net als calimero?? f*ck off zeg!! maar goed heel verhaal, hele discussie’s daarzo en opgelost? nee verreweg van dat maar ze gaan het zeker oplossen;)

ik hoop dus vandaag wel mijn passat op te kunnen halen en de vriendelijke leen mug weer te mogen inleveren hihih.

Verder het opknappen gaat goed alleen had niomi gister pijn haar buikje ( wanneer hebben wij nou een x helemaal niks he ;)) maar vandaag is dametje weer lekker naar school toe, Rasje huppelt vrolijk verder, ik ben druk met allemaal dingen en roon is gewoon aan het werk. Β tussen door geniet ik natuurlijk vollop van de zon en heb dan ook een rode knar te pakken al hihi. veel internet is er niet bij, lang leven me BB:D

genieten jullie ook zo van het lekkere weer of is het werken of in de schoolbanken zitten ?

27 gedachten over “update la familia B

 1. :hmm: Gekke onzin zeg met dat groot licht. Hopelijk gaat hij vandaag door de keuring! Succes en wat fijn dat die kleine weer beter is nu :hi

 2. Jeetje wat een gedoe met de garage zeg! Heb je nu je eigen auto weer of niet? Fijn dat het met Niomi weer iets beter gaat ^_^ Ook hier zijn we heerlijk an het genieten van het prachtige weer πŸ™‚

  1. ja echt gezeik maar goed heb me auto weer terug alleen is er nog niks aan de caddy gedaan maar heb het even naast me neer gelegd, eerst weekend houden en maandag weer verder πŸ˜‰
   en ja lekker genieten he gon van het weer πŸ˜€ super dit gewoon!!

 3. sjalalie sjallala hahah ben blij dat je je auto weer terug hebt meis die staat je veeeel beter hihih:D ik heb lekker in de zon gezeten en gaat dat morgen ook lekker doen πŸ˜‰

 4. moahahahahha calimero muts je hebt wel gelijk ze laten je denken dat je stupid bent he maar het is weekend nu, mooi weer so fuck it en ga genieten

 5. yep :nee “wat denken ze ? dat ew uit een ei komen net als calimero??” HAHAHA πŸ˜› Ik moest daar echt zo hard om lachen. Maar groot gelijk heb je. Weet je al wanneer je je auto weer krijgt?

  Heerlijk he het weer! Ik werk sinds deze week bij de C&A en ik word meteen voor 5 dagen ingeroosterd, van half 10 ’s ochtends tot half 6 ’s avonds πŸ™ dus genieten van het weer doe ik vooral ’s avonds. Heb net ook nog ff buiten gezeten, kan nog prima!

  Fijn weekend!

  1. haah ja maar het is toch ook zo ? ik kom niet uit een ei, misschien zie ik er zo uit maaruh nope haha
   en ik weet niet wat die smileys daar doen meis hiih zal ze straks ff weg halen voor je
   fijn weekend meis

 6. Genieten van dit weer? Never. πŸ˜› Als ik nou een zwembad op mijn balkon had! Op ons balkon valt niet eens lekker te zitten nu want: 1. we hebben een duivennest, wil ze niet laten schrikken. 2. balkon staat nog vol bouwtroep (een aanrecht o.a., hoe moeten we dat in hemelsnaam opruimen? *hoe heet dat bedrijf ook alweer?* komt niet voor sloopafval dus ja…) En dan nog, al zouden we het weg kunnen halen zodat we fatsoenlijk op het balkon zouden kunnen zitten gaat t alsnog niet door dat duivennest wat erachter verscholen ligt. πŸ˜›

  Daarbij moet ik veel te veel schoonmaken, opruimen en slepen iedere dag weer waardoor het zweet me uitbreekt. ramen openzetten is geen optie want dan klimt enzo gewoon lekker eruit en gaat naar het balkon van de buren.. hem hele dag opsluiten in de hal is ook geen optie natuurlijk… mehh XD *maar ik klaag niet hoor* :to

 7. ik lig al in de tuin hoor hahahaha heerlijk zo en scheelt ons weer de zonnebank rach πŸ˜€

 8. en wat zegd rachie dan ??? “kutterdekutkutteflut” moahahahah chil mokkel en geniet van het weer doe ik ook πŸ˜€

 9. jij bent idd een verwent kreng zeg moaah met je airco en elekro ramen lol
  maar wel kut allemaal!!
  ik ga de tuin in jij ook ?

 10. aaah nio ookal ziekkies ff πŸ™ ja het heerst als de pest man!! ik ga zo lekker ff naar het strand lopen en denk dat ik daar vanmiddag pas van terug ben πŸ˜€

 11. ik ga lekker op me balkonnetje zitten πŸ˜€ heb ook een lekkere rode knar zoals jij al dus komt helemaal goed πŸ˜€
  su6 met het caddy verhaal meis

 12. nooit leuk autodealers en zeker niet als ze glas hard in me bek staan te liegen :S
  het weekend staat voor de deur mop en ga daar lekker van genieten:D morgen kan ik van het weer genieten vandaag nog niet, werk tot 18.00

 13. idd wat wen al zei valt me mee dat je hem daar niet naar binnen hebt gereden mohahah je was echt heel pissed off gister he πŸ˜‰ maar goed het word opgelost met of zonder bloed lol
  hier niet genieten van het weer, druk op het werk:(

 14. hier genieten we ook van het weer!! lig ook lekker in de tuin en vermaak me prima!! hoop ook voor je dat je je pimpbak terug hebt vandaag en zo zo hoe krijg jij dat nah weer voor mekaar een nieuwe koppeling van de zaak hahah

 15. de haat aan autodealers he rach ahhaah en van roons caddy is gewoon ronduit een schande wat ze flikken he :tiktak

 16. Ik wilde vandaag eindelijk van het weer genieten omdat ik vrij ben. Maar er stond vanmorgen een bouwvakker in mijn huis die de badkamer ging verbouwen. Waar we dus even niks vanaf wisten dat hij vandaag zou komen. Weg vrije dag. Dat wordt dus op het balkon zitten, maar daar komt de zon pas om 3 uur πŸ™

 17. ik heb het met ze te doen met die vw dealer echt waar, ik zag je kop gister toen je weg scheurde in die leenmug van en wist gelijk dat het stront aan de knikker was moahahah valt me nog mee dat je die mug daar niet naar binnen hebt gereden moahahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.