Update, morfine, codeine…2 maanden kuur nr 5…#video

Update, morfine, codeine…2 maanden kuur nr 5…#video

Hey! Even een update, morfine, 2 maanden kuur…


Weer geen vlog maar gewoon even een update 😉
Vloggen zit er gewoon nog even niet in en eerlijk gezegd heb ik er ook nog geen zin in. Het herstel verloopt traag jammer genoeg maar we blijven positief.

Vandaag is ook een reminder dag naar drie jaar geleden dat ik mijn heup brak, dus ik zit echt even in een storm waar ik heel snel uit hoop te komen.

19 gedachten over “Update, morfine, codeine…2 maanden kuur nr 5…#video

  1. Heel veel sterkte en beterschap en hopelijk snel weer een blog met goed en positief nieuws. Geniet tussen de buien door van de natuur en doe lekker vitamientjes op!

  2. Jeetje Rachel. Het zit je niet mee. Heftig dat het allemaal zo lang duurt en ook met die kuur. Ik vind het lichtpuntje van de tattoo wel heel fijn klinken. En dat zie ik ook aan hoe je reageert. Snap ik helemaal trouwens want ik zit stiekem ook alweer na te denken. En dat voor iemand die ruim 29 jaar heeft nagedacht over de eerste tiny tattoo. Ik hoop dat dit soort lichtpuntjes ervoor zorgen dat het wat dragelijker wordt. Sterkte.

  3. Ik snap dat je liever een leuke update geeft, super naar dat het steeds slechter gaat. Je haar zit best wel prima hoor, zo net na het douchen 😉

  4. Pfff, een kuur van 2 maanden en morfine… logisch dat je dat er dan wel door heen komt te zitten. Heel veel sterkte en hopelijk zijn die 2 maanden snel voorbij en slaat de kuur goed aan.

  5. Jeetje Rachel, het zit jou echt niet mee, wat een portie ellende krijg je weer voor je kiezen. Nogmaals heel veel sterkte, hopelijk komt er snel een einde aan deze gezondheidsmisère.

  6. Heel veel beterschap. Ik hoop dat er snel een einde komt aan alle ellende. 2 maanden is een lange tijd, maar hopelijk wel met een uitzicht op een goed herstel. Sterkte

  7. Ontzettend Rachel, zo lang aan de AB, balen zeg en ook zoveel pijnstillers, ik spa dat je veel slaapt en veel bij m het komen, maar ook dat je zo aan het balen bent en ik snap goed dat het op deze manier fijner is om je verhaal et doen, dan online. Enne die regen, daar word ik ook chagrijnig van. Sterkte weer.

    1. dank je wel lodi en ja dat is het enige voordeel aan alles..IK SLAAP een keer!! en ja die regen meid hou op haha nu komt heel even het zonnetje door maar dat zal wel niet voor lang zijn

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.