Vader en dochter tegelijk een tattoo #VLOG

Vader en dochter tegelijk een tattoo #VLOG

Hey!
Het is weer woensdagggggg!!

Dus vlog tijd.
Eentje waarin vader en dochter tegelijk de pijnbank op gingen voor een tattoo. Het viel niet mee voor ze maar ze hebben het weer doorstaan.
Ik zie jullie zondag weer!

reactie's

reactie's

8 gedachten over “Vader en dochter tegelijk een tattoo #VLOG

    1. hihi stoer he πŸ˜€ maar is niet hun eerste hoor πŸ˜‰ en het is inderdaad geen lekker of fijn gevoel nee!!!

  1. Poeh, dat ziet er best groot uit zeg. Ik denk dat ik niet mag zeuren – als ik straks mijn ieniemienie tattoo krijg πŸ˜‰ Aan de andere kant vind ik het best wel heel spannend worden nu het er echt aan zit te komen.

    1. ze zijn inderdaad groot maar dat hebben ze ook express gedaan aangezien ze beide arme een sleve willen hebben πŸ˜‰ en inimini is toch ook goed!! een tattoo is voor jezelf zeg ik altijd maar πŸ˜‰ en su6 als hij gezet word πŸ˜€

  2. Daar moet je denk ik echt van houden en het mooi vinden om te laten aanbrengen. Stoer dat ze dat doen zeg.

  3. Wat mooi! Zelf durf ik het echt niet omdat ik super bang ben voor de pijn!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: