Vader en dochter tegelijk een tattoo #VLOG

| 8 reacties

Hey!
Het is weer woensdagggggg!!

Dus vlog tijd.
Eentje waarin vader en dochter tegelijk de pijnbank op gingen voor een tattoo. Het viel niet mee voor ze maar ze hebben het weer doorstaan.
Ik zie jullie zondag weer!

reactie's

reactie's

8 reacties

 1. Wat mooi! Zelf durf ik het echt niet omdat ik super bang ben voor de pijn!

 2. Daar moet je denk ik echt van houden en het mooi vinden om te laten aanbrengen. Stoer dat ze dat doen zeg.

 3. Wat een mooie tatoeage heeft je dochter laten zetten.. stoer hoor! Ik heb een heel kleintje en daar laat ik het bij ๐Ÿ™‚

 4. Poeh, dat ziet er best groot uit zeg. Ik denk dat ik niet mag zeuren – als ik straks mijn ieniemienie tattoo krijg ๐Ÿ˜‰ Aan de andere kant vind ik het best wel heel spannend worden nu het er echt aan zit te komen.

  • ze zijn inderdaad groot maar dat hebben ze ook express gedaan aangezien ze beide arme een sleve willen hebben ๐Ÿ˜‰ en inimini is toch ook goed!! een tattoo is voor jezelf zeg ik altijd maar ๐Ÿ˜‰ en su6 als hij gezet word ๐Ÿ˜€

 5. Wat stoer dat ze beide een tattoo lieten zetten en meteen ook best wel een grote. Die pijn lijkt mij echt verschrikkelijk.

  Bettie
  https://thehippiewildflower.wordpress.com/

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: