Vaderdag en oorbellen

| 8 reacties

Voor alle papa’s natuurlijk een fijne vaderdag!!! Roontje zijn vaderdag begon met een lekker ontbijtje en mooie geknutselde spulletjes van de meiden 😀 Verder maken wij van vaderdag een lekker lui dagje met een filmpie en dalijk lekker eten.

Gister zijn we lekker de hort op geweest met zijn viertjes en zo op stel en sprong hadden de meiden hun tweede gaatje in hun oortjes hih. Ik moest naar de juwelier omdat me horloge stil stond en ja ik en geen horloge gaat niet samen dus even een nieuw batterijtje erin laten zetten en hij loopt weer als een tierelier 😀 dussss zei ik en de meiden hun smoelen glunderde al hihih dus Rashel ging eerst en die werd toch wel wat nerveus hahah maar bep heeft geen kick gegeven en is apetrots op haar nieuwe bling bling in haar oortjes :D, niomi daarin tegen vond het toch wel eng en pijn doen maar dat was zo weer over en is nu ook een bikkel met nieuwe bling bling in haar oren 😀

Verder weinig te melden, ben een beetje pc schuw de laatste paar dagen en breng me tijd hoofdzakelijk door op de ipad en op iphone. Morgen zal ik de recepten pagina gaan bijwerken want ik moet nu toch echt de sushi van Roontje online gaan gooien hihih, de buurtjes hebben het geproefd het weekend en vonden het ook heerlijk hihi, roon had weer eens veel te veel gemaakt dus ook een partij aan me schoonzusje daantje en zwagertje geer meegegeven want ik kon het echt niet allemaal op hihih, dus komt eraan 😀

Iedereen een fijne zondag en vaderdag en ook voor de mensen die hem moeten missen vandaag…sterkte en dikke knuf <3

reactie's

reactie's

8 reacties

 1. Ik heb ook altijd sieraden gemaakt Vooral armbanden. Nu doe ik het niet meer maar heb nog wel heA©eeA©l veel kralen liggen.Ik vind wel dat je leuke dingen hebt gemaakt!

 2. ziet er gezellig uit hoor 🙂

 3. Echt zo leuk voor die meiden!!

 4. Zag dat m’n oude url bij me’n vorige berichtje staat dus meteen ff verandert hier op je reactieveld 😉

  Xxx

 5. Superleuke kadootjes heeft je mannetje gekregen, de zelfgemaakte dingen blijven toch het leukst he?! Wat heb je toch twee super bikkeltjes! Staat ze beide supergoed.

  Xxx Miranda

 6. Wat een leuke cadeautjes! En stoer hoor! Ik heb ook een tweede gaatje maar er nu eigenlijk nooit meer oorbellen in.

 7. Oh dappere meisjes, stoer hoor! Ben benieuwd naar je man zn sushi. i looove sushi haha.

 8. Wat een bikkels die meiden, op die leeftijd moest ik nog niet denken aan gaatjes. Laat staan 2! hihi.

  Lekkere chille dag gehad? Ik wel, mijn eerste weekend dag! Geniet van jullie avond!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: