Vakantie hebben

Vakantie hebben

Wij hebben mei vakantie zoals zoveel ouders met kids. Maar wat doe je nou precies in die vakantie met je kids? Toen de meiden klein waren gingen we er lekker op uit. Nu zijn het pubers en gaan ze met hun vrienden en vriendinnen de hort op ….dat is raar haha, althans ik vind dat raar maar snap nu ook mijn moeder. Mijn moeder deed ook graag leuke dingen met mij, lekker naar de markt of wat dan ook maar ik vond mijn vrienden leuker. Ik zit nu ook in die periode, doeiiiiii mam ik ga naar die en die en ben zo laat thuis….hmm oke doeiii haha.

Een ding doen ze wel met mama als ze thuis zijn en dat is helpen met de boodschappen. Ik hoef dan niet zoveel te doen en dat scheelt een hoop energie.

Klinkt alsof onze kids nooit thuis zijn maar dat is niet waar want ze zijn niet elke dag de hort op overdag. Als ze thuis zijn gaan we wel wat samen doen en van de week was dat met Niomi, Rashel was zwemmen met vriendinnen, dus even q-time samen en we zijn even lekker naar de action geweest.

Als het lekker weer is dan gaat ik het liefst lekker met ze weg om te fotograferen en daar zijn ze atlijd wel voor in, of als het heel warm is naar een zwembad of strand!! Maar ja wanneer is/word het mooi weer….? We hebben ze pas een paar keer aangeboden om naar een pretpark te gaan maar daar antwoorden ze nu stellig op “nee sorry pa en ma ik ga van dat geld liever kleren kopen” hahah

Wat doen jullie met jullie kids in de vakantie?

6 gedachten over “Vakantie hebben

 1. Leuk om te lezen , kleine meisje worden groot en gaan dus nu hun eigen weg.
  Mijn dochter is nu ook vaak naar vrienden en de overige uurtjes besteed ze aan haar bij baantje .
  Merk wel , nu ze 16 is dat het getuttel er van af is ,en ze zich wil gedragen als een volwassen, nee nog effe niet … Kleine meisje worden groot….
  Mooie foto met je dochter een lief en weet- wat-ze- wil- meisje (beetje rebels) je andere dochter ook een lieverd vind alles wel best en is meer bij jouw, volgens mij.
  Zo leuk om te zien xx

  1. Oh jij bent nog veel verder met 16 jaar ๐Ÿ˜€ en ja gaat snel dan ineens he….
   en ja dat heb je goed, niomi is de stoere en harde tante en altijd met haar papa de hort op naar de voetbal en rashel is mama’s tutje hahah en inderdaad een kopie van mij ๐Ÿ˜‰

 2. Hetzelfde verhaal hier Rach. Het is Koningsdag en de meiden willen met vriendinnen weg. Prima hoor. Ik blijf thuis met mijn mannetje. Koffie, filmpje, rusten. Ik vind Niomi echt een prachtige naam. En wat leuk dat ze ditmaal met jou op de foto staat. Ik krijg juist vaak het idee, dat Ras veel bij jou is, in plaats van met vriendinnen. Haar zie ik altijd met jou samen op de vlog. Xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.