vakantie? wat is dat ?

vakantie? wat is dat ?

De tweede week van de mei vakantie is in gegaan, en als ik dan zo mijn agenda terug blader….mennn vakantie? wat is dat dan hahah….
Gister maakte Roon de opmerking dat ik pas vakantie heb (spoort ook niet maar dat komt later) als de meiden weer op school zitten…tja er zit wel wat van waarheid in maar ook als de meiden (nu kom ik terug op het feit dat roon niet spoort) op school zitten heb ik geen vakantie!! Men denkt volgens mij dat als het woord vakantie valt dat er dan helemaal niks meer gedaan hoeft te worden, het huishouden kan je laten liggen, koken hoeft niet, de wekker een mep te verkopen hoeft niet….uuhh zal ik maar stoppen met dromen nu:D. In een vakantie gaat het werk hier natuurlijk gewoon keihard door, en erger nog….het is veel en veel drukker!! Het huis doen met 2 dolle meiden kan….het kan…maar het heeft geen nut haha, ik doe het wel maar het lijkt dan wel of ik me huis heb gedaan en dat er dan een zooi bouwvakkers binnen komen met hun bagger pootjes….ken je dat ? Als de meiden op school zitten heb ik dat natuurlijk niet maar dan heb ik het ook gewoon druk! Dus…..waar is mijn vakantie gevoel ? juist heel ver te zoeken haha

Gister ben ik even met de meiden een stuk wezen lopen en naar de klimtouwen geweest en zat daar heerlijk op het bankje te genieten, toen kwam er een lichtelijke vonk van he he toch een beetje dat gevoel van rust hebben:) het weer was gister lekker en daar hebben we dan ook ff gebruik van gemaakt!

Volgende week staat er weer een wekker te gillen naast me en is het weer school tijd, ene kant heerlijk en andere kant hmmm toch wel jammer dat die vakantie dan weer zo snel voorbij is gegaan 🙁 maar zover zijn we nog niet 😛

42 gedachten over “vakantie? wat is dat ?

 1. Nou echt ik sluit me bij je aan. Ik voel de stress echt in mijn rug. Echt 2x per dag stofzuigen of zelfs 3x per dag. De woonkamer dan. Al eten ze aan tafel…de kruimels lijken voetjes te hebben…graaaahhhh! Overal vingerafdrukjes en vet vlekjes. Vakantie?? Nou qua huishouden is het geen vakantie…meer tijd om naar een instantie te gaan (blauwachtige kleur…zal goed staan…blauwe nageltjes ;)). Nee pfff en nu ben ik al moe en als ik dan denk aan de grote vakantie…6 weken lang :X :>< :no Het enige voordeel is dat ik in de ochtend eerst mezelf wat tijd kan geven en dat hun nog lekker liggen te slapen. Mijn schatje staat om 05.00 uur op voor zijn werk en dan sta ik om 05.30 op en dan blijf ik eigenlijk wakker. Maar dan ga ik eerst lekker tijd aan mezelf besteden, omdat de boys slapen tot 7.30. Dat is het enige positieve. Maar nu spelen ze lekker met hun lego en dan is het voor een 15 a 20 stil…totdat je hoort MAMMMM Die of Datttt…gegil… :tiktak

  1. Hhahhaha we geven mekaar echt een hand bar dito verhaal hier 15 a 20 min spelen en dan begint de oorlog weer hhahahah en idd de kruimels hebben pootjes gekregen pffff en jaaaaaa die 6 weken dalijk mohahha mijn god bar hoe overleven we dat nah weer :s

   1. Ja echt, ik hoop dat het mooi weer word in de grote vakantie, want dan ga ik lekker met ze veel naar buiten. Ik vind het altijd veel te lang de 6 weken met kleine kids. Ben altijd kapot na 6 weken. Ze zouden een vakantie voor moeders moeten inlassen. Gewoon dat we even kunnen bij komen..hahahahaha.

 2. Ik snap wat je bedoelt , nu kan alles langzaam aan hé , maar huishoudelijke taken moeten ook vervuld worden hé.Helaas kunnen we die niet laten liggen.

 3. Wat fijn zeg dat je toch nog even rust heb gehad bij de klimtouwen :lo Hihi ik ken het alles gaat gewoon door. Toen ik jarig was ook even strijken wat geen goed idee was en kreeg een flinke brandwond.. en dat lekker op m’n verjaardag hahaha :to Leuke update!

 4. Haha het is zo waar, moeders hebben pas vakantie als je all-inclusive bent in een resort en echt even van huis weg ben. Hier ook altijd in de weer vakantie of geen vakantie, want er moet toch wat aan het eten gedaan worden, de was of het huis. Rust hebben we pas als we in bed liggen met een boek of wat tv kijken. Hopelijk gaat het weer ook een beetje beter worden dan is in de tuin liggen ook een goed alternatief om eens niets te doen 😀

 5. Hahaha ik heb dan geen kinderen maar wel 3 katten rondlopen dus een dagje of 2 overslaan zit er hier niet in, laat staan ‘vakantie’ vieren, haha. Ach, misschien maar goed ook, zou me toch maar vervelen. 😛

  1. hahaha ja dat ken ik ook ja heb er ook nog 2 katten bij 😐 een paar maanden geleden 3 dus dan hoef ik jou niet te vertellen dat je hier ff een week het huishouden kan laten liggen he 😀 haren hier haren daar hahahahah

   1. Precies, het kleed ziet er hier na 1 dag al uit alsof het een week niet schoongemaakt is. Nu die 2 langharige monsters hun vacht beginnen te verliezen doordat het warmer wordt is het helemaal een ramp. :><

    1. oohh meis zooow herkenbaar hahah ik heb na een dag een “behaarde” bank moahahhah en ik heb regelmatig een zwarte broek aan…uuhh je voelt hem aankomen he :tiktak

     1. Haha ja ik ken het… Ik draag deze zomer veel leggings… zwart… lang leve van die kleefrollers (niet die met plakband, want dan heb ik 2 roller per keer nodig onderhand, dat wordt een beetje duur :P). Pff, vriendlief heeft ook vandaag een nette zwarte broek gekocht voor zijn werk… Zal moeilijk worden hem netjes te houden! Hij kan hem beter buiten de deur aantrekken, want het moment dat je hem ergens neerlegt zit ie alweer onder de haren. Haha :X

 6. Je hebt gelukkig nog even naar buiten kunnen gaan met de meiden. 😀
  Ik kan me voorstellen dat het des te meer werk is om het huishouden te runnen als er constant twee meiden rond rennen. 😉 Maar het ontbreken van die wekker, dat doet toch wel heel veel goed he. 😀

 7. Je moet gewoon ook op vakantie gaan,,, met het vliegtuig en in een hotel,,,, dan hoef je niks tedoen, en heb je vakantie…

  En wacht maar,,, ik heb het nooit gelooft,, deed ook iederedag stoffen,dwijlen,zuigen, en de rest maar als je ouder wordt, en je kids iets minder troep maken,,, sla je heus wel eens een dagje over,, ik heb het nooit gelooft, omdat ik schoonmaken ook leuk vind,,, maar echt het gaat gebeuren…

  1. buuf die dagjes heb ik nu ook wel hoor dat ik het dweilen ff laat schieten, of ik heb zelf geen zin of ik weet dat de meiden wat gaan doen waardoor alles weer dirt word hahah
   en ja vakantie vakantie je weet wij houden daar niet van,ik wil gewoon in me tuin bivakeren of lekker naar het strand …maar goed voorlopig geen zon hierzo :roll

 8. Als het beter weer was geweest had je waarschijnlijk meer rust kunnen nemen nu moet je de meiden vermaken ;).

  Maar geniet nog even van je weekje hoor 😉

 9. ik ken het gevoel wel van vakantie hebben en toch ook weer niet, ene kant voel je je lekker en aan de andere kant ren je je poten uit je lijf:( maar goed als het weekend is dan is roontje weer thuis en dan kan hij je weer een beetje helpen;)

 10. ik ken moeders he rach die gewoon hun kids naar de opvang flikkeren omdat ze anders zich geen raad weten 🙁 kijk dan ben je verkeerd bezig in mijn ogen, of je kind naar de opvang brengen als je een vrije dag vanje werk hebt;)

  1. daar hou ik niet van dan had je geen kids moeten nemen als je dat doet 😉 ik ken die mensen ook en als ze dan een vrije dag hebben dan zie ik ze smorgens en dan hoor ik ” heb die kleine toch naar de opvang gebracht want dan heb ik me handen vrij ” :s nou waarom neem je een kindje dan?

 11. dammmm moeders toch hihih en multitasken ben jij een fucking kei in he rach 😀 hahah tanden poetsen, bellen en je agenda in schrijven alles tegelijk moaaahahh die was goed trouwens

 12. wij hebben noooooit vakantie zelfs al zou je op vakantie gaan ben je nog fulltime aan de run hahahah

 13. balen van het weer ja maarja het lijkt me al heerlijk om smorgens gewoon alles op het gemakkie te kunnen doen !

 14. hmm tja mannen denken atlijd zo dat als de kids op school zitten jij niks te doen hebt hhahah ze moesten eens weten 😉 maar geniet nog ff van die wekkerloze ochtendjes meis

 15. mooie foto hihih en ja gister was het even lekker genieten buiten ja!! wij zijn ook even buiten geweest;)
  @odet…foute aanpak hahahah

 16. WHAHAHHAHA ik spreek jou volgende week wel weer hahah na 2 dagen lees je weer ” die pestpokke wekker ging weer ” hahah

 17. een die hard zakenbitch ben je hahaha jij regelt alles in een handomdraai, mama multitasking lol
  weet je wat het ook is rach, het weer zit niet mee, anders hadden jullie de hele tijd buiten gezeten 😀

 18. kijk ik pak dat anders aan …… ik breng de kids naar me moeder 😀 laat ze daar eten en slapen en dan heb ik een chilldagje:P weet dat jij daar geen voorstander van bent maar anders kom ik ook nergens aan toe:(

 19. dikke zweetdruppels staan er op het koppie van je en ja dan komen de meiden beneden en dan bonus hahahahh
  en ja volgende week piepen we weer dat de vakantie over is lol

 20. je hebt je handjes er maar weer vol aan maar wel lekker toch dat je even geen gestress heb smorgens 😉 dat komt volgende week weer 😀 mooie foto van ypa 😀

 21. Inderdaad, voor moeders is vakantie eigenlijk helemaal geen vakantie. Maar geniet er toch nog maar even lekker van dat die wekker nog niet afgaat :wing

 22. aaaahhhhh moppie *schuift een tissue door nu* hahahah nee geintje hoor, je hebt dubbel werk nu hahah
  het was gister zeker even lekker weer!

 23. hhihih die rachel, jij kan het altijd zo lekker brengen he 😛 met je bouwvakkerspoten lol maar snap wel wat je bedoeld, een moeder heeft nooit vakantie, ongeacht de kids nou wel of niet op school zitten. mooie foto van hier 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.