Vakantie, ziek en kies minder…

Vakantie, ziek en kies minder…

Atlijd he als het vakantie tijd is dan is in huize B een virus aangewezig. Laat het dit keer die hele fijne griep zijn 🙁 Roon en ik snotteren er op los en ik loop met koorts rond en mijn al bestaande kwaaltjes worden er niet beter op, erger ja. Gister begon de dag wel redelijk, heb voor het eerst in mijn leventje een boterkoek gebakken en nee niet uit het handje maar gewoon simpel uit een pakje van dr oetker 😀 en aangezien ik geen bak prinses ben met zoete dingen is de boterkoek super gelukt en hij was heerlijk 😀
http://i65.photobucket.com/albums/h235/rachel-niomi-rashel/rachel/wateendag_zps41d32514.jpg

Later op de middag werd moi toch wel wat zieker en zieker…balen man dacht ik nog dus ga even wat eten en dan plat….ja dat eten had ik beter niet kunnen doen want ik had ineens een stuk kies in mijn handen :|. Er was vorige week al een stuk van die kies afgekomen maar dit was toch wel een stuk waarvan ik dacht uhhm dit is nie goed. Met mijn anorexia is het gebidje niet veel meer waard en breekt alles beetje bij beetje af, afijn toch maar de tandarts bellen want die zit op vrijdag niet en ik wilde zo niet het weekend in gaan!! Ik kon gelukkig gelijk komen en ja foto maken en daar tot de conclusie komen dat het kiesje gewoon niet meer te redden was 🙁 dusss trekken die handel 😐 maarja ik mag niet zomaar verdoving en laat ik nou net niet mijn kalium in hebben genomen van tevoren 🙁 maar ja ik hakte de knoop snel door en plat spuiten en trekken die handel maar dat ging niet helemaal zoals het moest gaan hahah, hij zat behoorlijk vast terwijl de onderkant van de kies gewoon zo brak en met de tang erop dus boren boren en nog eens boren en ja uhh ik ben ook maar een mens en het werd mij even teveel en klinggggg lampie ging uit haha, na een uurtje porren en doen was het gevalletje kies in stukken eruit en kon ik naar huis!! heel snel naar huis want daar zou ik safe op mijn bank kunnen zitten ;(
http://i65.photobucket.com/albums/h235/rachel-niomi-rashel/rachel/IMG_2070_zpsbabc5844.jpg

en ja thuis op de bank storten men natuurlijk in, koorts rillingen en gaat zo maar door…halloooo griep!! en ja de pijn begon aardig snel op te spelen dus ik heb lekker op de bank gelegen en geprobeerd mijn biefstukje te eten maarja dat ging natuurlijk niet helemaal soepel met een gaat in je smoeltje haha.

Dus goed begin van de vakantie weer!! er zitten wel hechtingen in mijn smoellie maar die lossen vanzelf op dus hoef daar gelukkig niet voor terug. Hopelijk knappen we nog een beetje op voor volgende week iig!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.