Vakantielog #1

Vakantielog #1

Tijd zat om te loggen toch in de vakantie ?? jaaaa dat zeker maar hebben we daar ook zin in hahaha, elke keer als ik er voor ga zitten komt er wel weer wat tussen, maar goed deel 1 beginnen we vandaag mee 😀

Afgelopen vrijdag was het zover, de laatste schooldag, joepieeeeee!! Om 12.00 uur waren de kids vrij en brachten wij relaxt de dag door ondanks dat niomi jarig was. We waren gewoon min of meer aan het opladen voor de volgende dag, dan zouden we niomi haar verjaardag vieren en het zou bloedverziekend heet worden..poehhh dat hebben we geweten hahaha, de visite heeft hier hangend en puffend op de bank gehangen want buiten in de tuin was het gewoon geen doen hahah, maar ondanks de hitte heeft niomi een top B-day gehad en gezellig feestje met de kids gehad die ze had uitgenodigd 😀

Ze heeft leuke spulletjes gekregen en een hoop centjes opgehaald waar ze van de week heerlijk alleen mee is gaan shoppen hihi.

Vakantie….heerlijk geen wekker…nou ja soms dan voor mij maar geen gehaast en brood klaar maken en ge-race smorgens, heerlijk!! En het weer….ach ja we zien per dag wat we gaan doen en de meiden hadden zich opgegeven voor leuke activiteiten hier in de buurt waarvan vanmiddag de eerste waar ze jungle disco kleding gaan maken, dat vinden ze super leuk om te doen dus go girls dan kunnen jullie die donderdag aan want donderdag is er weer disco hierzo in de buurt voor de kids hihh.

Ik vermaak me ondertussen heen en weer waggelend tussen bank en tuin haha, mag niet vol in de zon maarja ff lekker in de tuin zitten bij me koi’s hou je toch niet tegen dus beetje wel beetje niet zon dan maar ;). Wil van de week ook nog naar een zwembad met de kids, ja ik naar een zwembad ja #kakaandewereldtoch, vind dat heerlijk en de meiden ook dus gewoon doen!!

Andere vakantie gangers….fijne vakantie !!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.