Valentijnsdag: wat doen we deze dag?

Valentijnsdag: wat doen we deze dag?

Over een kleine 2,5 week is het weer zover: valentijnsdag! De dag van de liefde.

Wij persoonlijk doen niks met deze dag, ja kopen een kleinigheidje voor elkaar en dat is het wel.

Maar echt iets van uit eten of een weekendje weg ofzo? Nee daar voelen we niet heel veel voor rond deze tijd van het jaar. Waarom zou je 1 dag in het jaar even een dagje meer van je wederhelft houden dan anders?

Wellicht zijn we er ook te nuchter voor? Zover ik weet hebben zowel Jan als ik nooit wat gedaan aan Valentijnsdag en vinden we het beide heel erg commercieel.

Wel vind ik het leuk om met mijn blog en youtube kanaal iets te doen met dit thema om mensen te inspireren. Dat dan weer wel haha 😉

Doen jullie eigenlijk wat met/aan Valentijnsdag?

12 gedachten over “Valentijnsdag: wat doen we deze dag?

  1. Ik doe er wel altijd aan maar mn vriend niet hahaha, dus dit jaar koop ik ook niks, je hebt wel gelijk inderdaad maar toch leuk om ook een wat te krijgen ofzo 😂

  2. Niks eigenlijk, ja ik zorg altijd voor een lekker toetje na het eten ( normaal eten we dit nooit) en de vooral de jongens hier heel veel plezier aan.

  3. Vroeger wel, nu eigenlijk niet meer. Misschien een kaartje of ene bloemetje. Maar het is zeker geen must.

  4. Herkenbaar. Vroeger deden we er heel veel aan. Ik heb ooit eens een beertje (really?!?) laten bezorgen bij het werk van mijn toenmalige vriendje (nu wel mijn man overigens). Maar ik ben het met je eens. Het zou niet om 1 dag moeten gaan. Houden van doe je elke dag. Valentijnsdag wordt ook wel steeds commerciëler. Daarentegen is het wel weer leuk om iets te doen…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.