Van alles wat eigenlijk…

Van alles wat eigenlijk…

Gister was een heerlijk dagje ondanks mijn gevloek en getier van die nacht ervoor. We zijn opgestaan met zijn alle en nio wilde niet mee dus rashel roon en ik gingen naar de kpn xl winkel om ronalds abbo van zijn tel te verlengen. Hij is weer happy man met een eifoon 5s en de dames zijn ook verwent, ze hadden al een tel met een simonly maar konden niet internetten dus besloten roon en ik dat het tijd werd voor een abbootje voor de dames met een nieuwe telefoon πŸ˜€ het is de samsung galaxy s4 mini geworden voor de meiden en ze zijn er dol gelukkig mee πŸ˜€

natuurlijk moesten we gelijk even een hoesjes scoren voor de dames en gingen we even naar de boogaard met zijn viertjes, en toen lekker naar huis!!

Nathalie @nvvoooooo belde omdat ze in den haag was en gezellie even langs kwam en oh wat een schatje is datΒ  zeg hihih en haar vriend angelo ook πŸ˜€ lekker ff zitten kletsen, heerlijk gewoon!! Toen hun weg gingen ben ik even wat te eten gaan maken en daarna ff proberen te gaan liggen want we wilden vuurwerk op scheveningen gaan kijken en ooooh dat was fun!! maar tegelijkertijd ook dikke tranen met tuiten voor mij weer….vorig jaar liep ik nog, nu zat ik in me scheurmonster van een rolstoel….wat is er volgend jaar?? niks? zit ik dan met mijn mams vuurwerk te kijken vanaf boven zei ik huilend tegen roon πŸ™ nee dat willen we niet he……

we hadden de eerste show gemist dus keken wij die van 22.30 en oooohhh dat doen we dus nooit meer!! we zijn om 22.45 gaan rijden en ik lag pas om 01.27 in mijn bed 😐 het was zo gigantisch druk en natuurlijk crashde ik in de auto met alle gevolgen van dien πŸ™ maar hey alles voor de kids he πŸ˜‰

Vandaag een chill dagje gehad en ik neem zo een lekkere warme douche en dan kruip ik bij de rest de bank op, morgen naar de ursula toe en ben benieuwd.

fijne avond allemaal

4 gedachten over “Van alles wat eigenlijk…

  1. Aaah, zie dit logje nu pas!
    Vond het echt zo gezellig, eindelijk! En Angelo ook trouwens, die heeft wel 100 x herhaald hoe leuk ie jullie vindt!
    Doen we hopelijk snel een keertje over

    xxx

    1. aaah super moppie en ja jullie zijn allebei super leuk πŸ˜€ angelo kan zich aansluiten bij mijn leipo hubby hihi en hopelijk snel over doen? uuuhh honey dat gaan we snel overdoen :D:D <3

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.