Van alles wat foto logje

| 7 reacties

Het is weer vrijdagggg!!! en wij waren lekker vrij, nou ja de meiden en ik want @roontjuh mocht gewoon aan het werk jammer genoeg. Afgelopen week weer een zooi fotos dat ik soms van gekkigheid niet weet welke ik moet plaatsten haha, dus selectie gemaakt van de nieuwe lakjes die ik afgelopen week heb gekocht, me nel veerkamp trainingspak die overigens heerlijk zit, de boekjes die in mijn tas zitten en als tweede rachel brein fungeren en lakkende meiden ๐Ÿ˜€

Ik ben wel even uit gekocht met lakjes hoop ik voor mezelf want me kast boven word nu wel een beetje vol hihih maar altijd leuk ๐Ÿ˜€

iedereen heel fijn weekend!!

reactie's

reactie's

7 reacties

  1. Lekker tutten, heerlijk ๐Ÿ™‚

  2. Hijs weer leuk!

  3. Leuke foto’s! Die nagellakjes zien er errrug leuk uit. Leuk om je meiden zo bezig te zien. Dat lakje links boven (zeegroen oid) is ook heel mooi, welke is dat als ik vragen mag?

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: