Van alles wat log

Van alles wat log

We noemen dit maar even een van alles wat log, had mezelf voorgenomen vaker te loggen maar het komt er gewoon niet van. Maar we zitten hier niet stil natuurlijk πŸ˜€ Door de weeks druk en in het weekend is het “we zien wel wat we allemaal gaan doen”.Afgelopen weekend weer een heerlijk weekendje gehad waarin moeders weer verwent is met een nieuwe kipling tas (rach hebbie er nog niet genoeg? uh ja haaha ) maar dit was weer de nieuwste collectie en vond hem zooooooo nice dus hup hup inpakken en weg wezen πŸ˜€ Hij is nog groter dan mijn vorige kipling die ik in december voor sinterklaas heb gehad maar dat mag de pret niet drukken want hier zitten de vakken gescheiden en dus overzichtelijker voor een chaoot zoals moi.
En dan de bal…we noemen hem ballie, ballie is mijn nieuwe vriend, mijn schoonmaak vriend want ballie is een kruimeldief van black en deckkahhh hihih, ik gil al jaren om een kruimeldief maar roon vond het altijd maar bullshit en degene die ik wil van dyson is gewoon schofterig duur, al moet ik zeggen ik nog heel veel plezier heb van mijn dyson stofzuiger maar goed als roon nee zegd is het (voorlopig meestal) nee. Nee nu hebben we ballie en zelfs roon is gek op ballie Β en zuigt moeiteloos de kruimels weg en dat scheelt weer heen en weer lopen met een doekje voor mij hahaha of het pakken van de stofzuiger want ja als er kruimels lagen pakte ik de stofzuiger gewoon weer (ja sorry dat krijg je er gewoon niet uit dat poetsdebiele gedrag)

Zondag zijn we als een speer even naar leidschenhage gereden want de meiden hun knutselspullen waren aan de magere kant aan het worden en aangezien ik ook de smaak te pakken heb moesten we even wat spulletjes erbij halen en daarna hebben de meiden lekker allemaal dingen gemaakt en gepimt waaronder mijn agenda en ipad cover en niomi vond het zo leuk dat ze haar ipad cover ook heeft gepimpt hihi.
De nagels zijn een keer knal knal roze maar ook weer een keer leuk, kwam de kleur ergens onder in me koffer tegen en dacht oooh die kunnen we ook wel weer een keer smeren πŸ˜€

Bij SanΒ Β zag ik gister voorbij komen dat ze live tv op haar ipad aan het kijken was….uuhh halloooo dat mot ik ook hebben hihih en na het installeren van de ziggo app was ik al in paniek want het werkte niet…nee tuurlijk niet er zal eens wat bij mij werken haha maar het had gewoon storing en vanmorgen kon ik en ja niomi ook op haar ipad live tv kijken en dat scheelt smorgens weer een hoop gezeik, hun willen kindertv en ik wil het journaal, en nu is het zo erg dat mijn ipad naast me imac staat en ik zit te tiepen en tv zit te kijken haha, super handige app je moet alleen wel een ziggo of kpn abb hebben;)

Vandaag zijn de meiden nog lekker een dagje vrij dus wij rommelen lekker aan in huis en de boodschappies hebben we al gedaan, tijd voor me trainingspak en chilling!!

Fijne dag allemaal!!

9 gedachten over “Van alles wat log

 1. Oooh, ik wil ook een Ballie!!! Hahaha, die is handig en ziet er ook nog eens super cool uit!

  Wow, mooie tas zeg!!!
  Ik heb er eentje (voor de verandering eens een keer geen Kipling, al blijf ik ze wel geweldig vinden!) voor mijn verjaardag gekregen, maar die had je misschien al op mijn weblog gezien?

  Fijne dag, Rachel!

  1. ik heb net je mooie tas even bewonderd hihi sorry voor de late b-day groet maar ik en mijn rss feeds lopen nooit synchroom hahaha en ja super he die ballie πŸ˜€ ben er echt heel blij mee en ja hij staat naast me nu hahahah

 2. jij heb toch ook geen tijd om elke dat toch loggen πŸ˜‰ en ik wil ook een ballie!!! ik krijg er ook geen een van rick die vind het maar onzin maar zal je logje even laten lezen en zeggen dat roon er ook op tegen was en nu niet meer hahaa

 3. Ja is makkelijk he dat tv kijken op de ipad,,, dat heeft suus ook….. en bally is wel errug handig zeg,,,,,

 4. oelalalaaaaa je nagels zijn wel cool met die kleur rachel πŸ˜€ jullie zitten inderdaad niet stil nee en dat is maar goed ook πŸ˜‰ anders heb ik niks meer te lezen en wat een rukzooitje zeg ik heb upc dus geen tv op me ipad grrr

 5. kijk zei heb tv op haar ipad en niomi ook hahaha wel super handy zo te lezen als jij wat anders wil kijken:P
  heb erg gelachen om “ballie” raar wijf ben je ook af en toe he met je kruimeldief ballie hahahahha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.