Van alles wat wel

Van alles wat wel

Vorige week  had Roontje een date met zijn  dochter en haar voetbalteam 😀 ze konden namelijk naar de wedstrijd nederland-italie voor de dames!! hoe gaaf hihi. Samen zijn ze lekker een avondje in het ado stadion voetbal wezen kijken en hebben genoten :D. Rashel en ik bleven lekker thuis en volgde de wedstrijd vanaf de bank met en chippie hihi.

Ik gil atlijd wel dat ik niks met make up heb maar ondertussen sta ik versteld van mijn overvolle kastjes met make up hahah, en heb nu weer een lipstick tik, en mijn tas puilt uit van de glosjes en lipsticks en neem mij zelf elke keer voor het op te ruimen maar nee laat maar zitten want je weet nooit wil ik net die ene kleur op en dan heb ik hem uit mijn tas gegooit….NOOOO hahaha.
Rashel helpt mij smorgens even met de vaatwasser leeg te halen, de meiden moeten het om en om doen maar omdat die dag een beetje raar verliep heb ik gezegd dat ze hem savonds niet leeg hoef te halen en dat ze het smorgens mocht doen.

Ik had gelukkig wifi in het ziekenhuis, jammer achteraf want ging er smorgens in en savonds weer uit 🙁 dat verhaal kan je op project-a lezen.

Deze week is eigenlijk een beetje chill en dingen verwerken voor mij, alles weer op een rijtje zetten en vooral veel brainstormen 😉 heb wel afspraken maar leuke!! Vanmorgen is mijn vriendinnetje mootje aka monique lekker een bakkie wezen doen en het weekend komt mijn schatje naat weer een dagje hier en daar kijk ik naar uit!! Geen artsen en naalden deze week in ieder geval, volgende week weer 😉

3 gedachten over “Van alles wat wel

  1. Hahaha, zeer duidelijk in ontkenningsfase wat make-up betreft!

    Heerlijk om ff een luchtigere update te lezen 🙂 Nee, het leven is niet makkelijk of luchtig, maar het is indirect heel fijn om te zien dat jij nog steeds de fun erin houd. Dat bewonder ik enorm aan je.

    xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.