Van bloemen naar planten

Van bloemen naar planten

Ik heb altijd graag een bloemetje op tafel. Meestal rozen!! Maar ineens ben ik omgeslagen en ben ik van de plantjes op tafel πŸ˜€

Ik liep bij de appie en liep tegen 2 plantjes aan waarvan deze er eentje is. De andere staat in de keuken en daar zitten twee roze bloemen in maar die hangen al slap hahah, niet mijn dingen, geen groene vingers deze meid πŸ˜‰

Maar goed dit plantje overleeft het hopelijk want ik keek vanmorgen en zag dat hij afgeplakt was met plastic??? ja onder het plantje dus, dat heb ik nog nooit gezien maar goed, ik heb het open geknipt en water gegeven want hij ging een beetje dun worden en niet meer zo groen πŸ™

Wat doe ik toch elke keer verkeerd met planten ?

Maar goed ik geef niet op, ik zet door en hoop dat ik de plantjes in leven kan houden haha. Geloof mij, ik kan zelfs een cactus dood laten gaan…..

Maar goed, hebben jullie groene vingers? en heb je tips voor mij om wat langer van een plant te kunnen genieten πŸ˜€

9 gedachten over “Van bloemen naar planten

  1. Ik ga voor de orchidee! Lang geleden gestopt met bloemen kopen (te duur). Planten daar hebben we er wel wat van, maar inderdaad. De Man is meer voor de verzorging, mij gaat dat niet zo goed af. Maar een echte mooie orchidee? Die heeft vooral een goed plekje nodig (niet in de volle zon, niet te dicht bij de fruitschaal) en af en toe een beetje water. Ik vind het heel fijn om lang te kunnen genieten van de mooie bloemen van een orchidee πŸ™‚

    1. bloemen zijn idd erg duur en staan ook niet zolang, ja als ik geluk heb een week of ander half!! en met de orchidee hebben wij al van alles geprobeerd :(. we hebben er ooit eens een gehad die ging wel heel lang mee maar daarna was echt alles om te huilen helaas.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.