Van feest naar verdriet…

Van feest naar verdriet…

Vandaag eindigd onze feestdag van ons 18 jarig samen zijn in dikke tranen… Terwijl dit logje online komt zitten wij bij de dierenarts met onze laatste poes (we hadden er 4 toen we hier kwamen wonen πŸ˜‰ (2000)) We hadden vader Romy, moeder chanel, zoon looney en dochter loulou. Het gaat vandaag om Chanel die ik in september 1998 uit een nestje heb gehaald toen ze net 6 weken oud was. Ik heb haar toen met mijn mamsepams opgehaald. Schitterend vond me mams het weer om een katje te hebben aangezien we een maand daarvoor onze andere poes hebben moeten laten inslapen. Chanel klom tegen mijn mams haar benen aan tijdens het koken, en lag snachts bij mij in me nek of als een sjaal om mijn hoofd heen gevouwen te slapen. Chanel is dus het laatste levende stukje wat mijn moeder ook nog heeft meegemaakt……

Bij Chanel is een paar jaar geleden “borst kanker” geconstateerd en de arts gaf haar niet lang meer, maar we zijn nu 5 jaar verder en ze is er nog steeds!! Dan was de tumor weer weg en zo zat die er weer maar de laatste paar weken kwam hij terug en op meerdere plekken :(. Het is moeilijk, heel moeilijk om haar te laten gaan en het was eigenlijk de bedoeling om haar morgen in te laten slapen aangezien het morgen mijn mams haar verjaardag is, maar ze is er nu zo slecht aan toe dat ik het niet meer langer aan kan zien en haar niet meer deze nacht wil geven met een verschrikkelijke ademhaling die ze heeft :(. Dus wij zitten nu bij de arts om haar in te laten slapen, meiden zijn mee en hebben thuis nog even met haar geknuffeld πŸ˜‰

Chanel heeft ons leuke jaren gegeven en een nestje van 7 kittens waarvan 1 overleed en wij er zelf 2 van hebben gehouden, looney en lou lou. Het doet pijn maar het is beter voor haar, ze kan boven met mijn moeder verder….

Lieve chanel, RIP lieve poes <3
RIP chanel

Ik ben deze week even niet zoveel online, A vanwege chanel, en B morgen is mijn mams jarig en die dag hakt er altijd nog in bij me.

23 gedachten over “Van feest naar verdriet…

 1. Ah gos. Ik heb tranen in m’n ogen, van je verhaal maar vooral ook van je foto’s. Wat moeilijk maar toch moedig om Chanel te laten gaan. Heel veel sterkte deze week lieverd. xx

 2. Dag lieve poes, rust zacht en speel maar fijn in de kattenhemel samen met mijn Mickey. Hopelijk worden jullie vriendjes en genieten jullie van alles daarboven.

  Heel veel sterkte voor jullie gezin, voelt verschrikkelijk om afscheid te nemen van zo’n geliefd beestje… En ook heel veel sterkte morgen op de verjaardag van je mams.

  Liefs xxx

 3. wat een moeilijk beslissing. Wel erg barmhartig om haar nu te laten gaan en zoals je zegt haar niet nog nacht laat lijden. Veel sterkte voor jou en je gezin, zeker ook voor de dag van morgen. (K)

 4. Veel sterkte
  Heb 4 maandjes geleden ook mijn lieve kat moeten laten inslapen aan de gevolgen van kanker.
  Ik weet hoe zwaar het kan zijn
  Veel liefs en sterkte voor jullie allemaal xxxx

 5. Jeetje meis…
  Het zit je de laatste tijd allemaal ff niet mee…:(
  Die foto’s zeggen zoveel, zit hier gewoon met tranen in mijn ogen πŸ™
  Ik wens jullie heel veel sterkte en ook voor morgen, doe rustig aan, neem je tijd.

  Liefs Marloes

 6. Lieffie is gewoon k** wanneer je zoiets moet beslissen en gelijk heb je, dat je het een daggie eerder laat doen, wanneer Chanel er zo slecht aan toe is.
  En de dag, dat je zeer geliefde moeder β™₯ jarig is, zal altijd moeilijk blijven.
  Wens je heel veel sterkte meis en een dikke knuffel en kus vanuit het Oosten des lands

 7. Ahgossie, zit hier met tranen in mn ogen.
  Wat ontzettend triest, ook voor je meiden.
  Koester alle mooie momenten.
  Sterkte voor jullie allemaal, vooral deze dagen!
  XX

 8. Meid toch, logisch dat je niet veel online bent, zulke dagen blijven namelijk altijd moeilijk… en dan vanavond ook nog dit moeilijke moeten doen, je weet dat het qua pijn beter is voor Chanel, en toch blijft het zwaar… sterkte.. liefs

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.