Van geen vlog naar overhemd…

Van geen vlog naar overhemd…

Zoals de titel het al zegt, van geen vlog naar overhemd. En zo is het ook precies. Ik had te weinig beeld materiaal maar nog wel overhemd materiaal. Dan is de keus snel gemaakt :D. Volgende week is er weer een vlog ;).

Ja we gaan het over het weer hebben. Het is zomer…, nou ja Hollandse zomer. Dat houd in, alle weer maanden in één gepropt en kijk maar waar het schip strand, of zon, of hagel en windstoten. Nee gein.

Ik heb deze overhemden ontdekt en ze zitten heerlijk en dus ook met die warme en of regenachtige weer. Je hebt ze in verschillende prints en of gewoon effen, wat jij wil. En ja ja ik weet dat ze voor mijn vent zijn maar die draagt ze niet en ik woon er in! En het leuke is als je hem een maatje groter besteld je er gewoon een zomer jurkje van kan maken met een leuke riem erom heen :D. Maar hij doet het ook heel goed onder een jasje of onder een trui. Dus dikke win win situatie hier met van die leuke overhemden!

Maken jullie wel eens van een overhemd een jurkje?

Nu kan je natuurlijk ook kijken voor wat anders leuks op hun site want ze hebben genoeg keuze. En ondanks het een mannen site is kan je er gewoon als vrouw ook goed slagen :D. Hun happy socks en sneaker sokken zijn ook een aanrader. Om die dingen word hier nog al eens gevochten van wie ze van mag hebben en ja natuurlijk wint deze meid dat dan van haar mannetje! De boxers mag Ro dan wel weer hebben want uhh, ja daar ga ik niet in lopen, maar dat begrijp jezelf ook wel ;).

Deze blogpost is in samenwerking met HemdVoorHem. Artikel is gekregen.

16 gedachten over “Van geen vlog naar overhemd…

  1. Dit is echt totaal niet mijn smaak hihi ik vind het echt oubollig, maar goed ieder zijn ding! ik vind een mooie strak wit overhemd altijd sexy bij een man

  2. Ik droeg vroeger weleens zo’n wijd spijkeroverhemd, en dan open over een strak wit hemdje en een skinny jeans. Toevallig viel mijn blik onlangs op zo’n wijde kimono (zo’n lange) en dat vind ik ook een briljante combi. Maar dat kun je inderdaad ook goed met een net wat groter mannen overhemd doen. Mijn man draagt veel van die ’tight fit’ overhemden dus daar lukt het niet zo goed mee 😉

  3. Ziet er leuk uit! Mijn man draagt regelmatig overhemden, en is ook wel bekend met deze site. 😉

  4. Ben niet bekend met deze site. Ik ga er eens een kijkje nemen. Nu we weer eea mogen/kunnen kan de kast ook weer gevuld worden 🙂

  5. Ik ben geen overhemd figuur maar manlief wel
    Ik ben wel van rokjes en jurkjes zowel chique als casual

  6. Grappig dat jij ze aandoet ipv je man. Ik doet dat eigenlijk mooi aan. Mijn vriend wel elke dag voor het werk

  7. Deed ik vroeger vaak. Nu al een hele tijd niet gedaan, je brengt me weer op ideeën. En ja, gadver, wat een enorme shitzomer hoor.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.