Vandaag is ze jarig..

Vandaag is ze jarig..

Vandaag is me mamsepams jarig, altijd zo dubbel, gister vieren we een feestje voor ons jubileum  en vandaag is het weer een domper dag. Elk jaar haal ik een gebakje op haar verjaardag, meestal een tompoes omdat we dat lekker vinden, vandaag niet mam, krijg dat niet weg, en dan hoor ik je al zeggen”

je vreet dat ding op anders ram ik hem je strotje in

maar nee ik maak vandaag de restje van bbq op van gister en neem daarop nog een flink glas water. Jij daarboven zal wel een fles bocht (sherry) open trekken en samen met ome leo die aan ze krat Heiniken zit een feestje maken…. Mamsepams gefeliciteerd!!!

4 gedachten over “Vandaag is ze jarig..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.