Vandaag is ze jarig..

Vandaag is ze jarig..

gefeliciteerd mams
Vandaag is mijn lieve mams jarig…gefeliciteerd mams… jammer genoeg niet even langs voor een bakkie, maar dat doen we al 13 jaar niet meer… nee ik doe al 13 jaar alleen een bakkie met een tompoes, alleen sla ik deze keer de tompoes over mam, je snapt wel waarom, maar dat houd niet in dat ik vandaag niet aan je B-day denk 😉

Bosje bloemen, die ik in gedachten naar boven stuur… heb je ze gekregen mam? en vind je ze mooi…?

neem een lekker glas sherry en leo een biertje en vier het saampjes. Ik neem een koekje en een koppie T en zeg proost mam op je verjaardag

9 gedachten over “Vandaag is ze jarig..

  1. Pingback: Wat een dag!!! |
  2. Moet ook ineens denken aan die flat in Rijswijk waar we in gingen breken.. Op dat brommertje van jou waarvan je alleen gas kon geven door aan die kabel te trekken

  3. kanjertje je mams zal trots op je zijn en je hebt wel tompoezen gehaald zag ik vanmorgen hihi proost moeders!!

  4. Gefeliciteerd met mams, ook al is ze er niet meer. Moest van de week nog aan haar denken, reed langs die sporthal waar ze werkte. Hahaha, weet je nog Reets, wat hebben we gelachen daar! Sterkte vandaag! Xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.