Veel slapen en update project-a… #VLOG

Veel slapen en update project-a… #VLOG

Hey!

Leuk dat je weer kijkt naar een mini vlog van La Familia B!

Ik heb veel geslapen, gewoon ‘smiddags, en lekker dat dat was!! Ik krijg natuurlijk al niet veel slaap dus dit was echt even een kadootje voor mij πŸ˜€

Ik heb wat gewinkeld met Rashel en Niomi maar niks bijzonders eigenlijk.

Ik heb ook in deze vlog een mini update van project-a geplaatst omdat daar veel vraag naar was ;). Ik vind het super lief dat jullie er om gevraagd hebben maar ik leg ook uit waarom ik niet veel update meer op project-a πŸ˜‰

Hoop dat jullie het weer leuk vonden! Niomi heeft vanaf vandaag ook vakantie dus die gaat wat actiever mee vloggen hihih en ik neem jullie mee naar de tattoo shop weer maar niet voor ons maar voor Roon!! Maar dat zien jullie in de vlog van zondag!!

3 gedachten over “Veel slapen en update project-a… #VLOG

  1. Superleuke, toffe vlog weer! En wat goed dat je zo duidelijk bent over porject-A. Ik wil wel eens de vlog delen met vriend(inn)en maar twijfel dan omdat k ze niet weer op de hel down will sturen natuurlijk, maar dat kan met deze vlog waarschijnlijk wel (eerst even checken bij de moeder van een vriendinnetje/voormalig oppaskindje) dat ook met AN geworsteld heeft.)

    En coole outfit van Nio, en lief dat je overhemden van Jan strijkt.

    Naarmate ik verder bergafwaarts ga begrijp ik steeds meer van jouw struggles, en het geeft me ook heel veel kracht om te zorgen dat het bij mij niet zo ver zal komen. So keep putting in your five cents, for what it’s worth (americaanse uitdrukking: betekent: doe wat je kunt doen om anderen ervan te weerhouden om dezelfde kant op te gaan).

    Ben benieuwd naar tattoo Roon!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.