Vega kip shoarma!

Vega kip shoarma!

Ik heb nu ondertussen al aardig wat vega “vlees” geprobeerd en ga het steeds meer waarderen en laat steeds meer echt vlees staan. En niet omdat ik het zielig vind voor de dieren of wat dan ook maar gewoon omdat ik het niet meer lekker vind….jaaaa klinkt raar he voor een kanibaal zoals ik was!!
Ik vind het niet alleen niet zo lekker meer maar mijn lichaam heeft het er ook moeilijk mee dus ja dan skippen we maar dingen maarja ik wil ook wel eens een sate eten of een shoarma. En daarom lang leven de vega spullen die te koop zijn of makkelijk zelf te maken zijn van tempeh of tofu.

Anyway, ik maakte dus de vega kipshoarma van de vegetarische slager klaar.

Ook dit was weer even een wauw moment want ik zat gewoon echt shoarma te eten :D. Beetje knoflooksaus zelf gemaakt en chili saus en ik heb zitten smullen!!

Hier kan je dus ook gewoon een lekkere vega kapsalon mee maken en dat ga ik volgende keer ook zeker doen!!

Hebben jullie de vega shoarma van de vegetarische slager als eens gegeten?

Ik heb nu nog de gehacktballetjes liggen die ik moet testen en daar ben ik ook super benieuwd naar!!

2 gedachten over “Vega kip shoarma!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.