Vega worstjes…

Vega worstjes…

Ik heb er wel eens eerder een artikel over geschreven. Over vegetarische vlees vervangers. De ene dag kan ik wel vlees verdragen en de andere dag niet dus ging ik vegetarische dingen proberen…..en dat voor een mega vlees eter zoals ik!! Ik ben werkelijk gek op vlees….nou ik kan beter zeggen ik was gek op vlees want het gaat mij steeds meer tegen staan en als ze hier broodje home bal willen eten en ik sta het klaar te maken lijkt het net of ik een dooie rat sta te braden….de lucht alleen al!! Dat is toch gek!!

Zo heb ik dat dus ook met vis. Nou mijn vaste lezers en volgens op social media weten wat ik per dag weg duwde aan vis!!! Hele schalen zalm, makreel, garnalen, paling en sushi gingen er doorheen. Maar nu….brrr moet er niet eens aan denken!!

Maar goed ik vind het dan wel lekker om een lekkere rookworst bij mijn zuurkoolstampot te eten en dat gaat dan nog wel. En nou zag ik laatst weer vega worst voorbij komen en dacht ooohh dat wil ik ook proberen dus hup hup halen!! Ik had de bratworst van de vegetarische slager en deze worstjes op de foto. De kipstuckjes zijn trouwens ook super lekker!!

Afijn ik probeerde dus de bratwurst en oh boy die zijn echt lekker!! Ze zijn goed gekruid en heb ze bij mijn fritatta gegeten.

En deze probeerde ik dus ook en man ik ben gewoon om!! Gewoon lekker gekruid en je merkt gewoon niet dat je geen vlees eet!!

Je raad het al… ik ga nu dus alles proberen van de vegetarische slager ๐Ÿ˜€

Eten jullie wel een vega dingen of ben je vega?

De file american is ook heerlijk maar ik houd het dan liever bij de vlees variant, maar wie weet in de toekomst dat ik dat ook afsla.

Als ik weer wat geprobeerd heb deel ik dat natuurlijk weer met jullie ๐Ÿ˜€

8 gedachten over “Vega worstjes…

  1. Vervelend dat dingen je tegen gaat staan! Ik ben dol op vlees maar wil dit eigenlijk wel proberen ๐Ÿ˜Š

  2. Ik eet vegan en vind sommige van de Vivera dingen ( bij Jumbo te koop hier ) wel lekker. De vegan shoarma is net zo gekruid als de vleesvariant, vind ik zeer goed te pruimen ๐Ÿ™‚

  3. Ik ben vegan geweest ( at wel kaassouffles hahaha ) maar totaal geen vlees en eieren enzo.
    Overweeg het wel om weer vegan te worden maar durf de stap nog niet omdat ik dan de enige ben in huis.

    Maar de vervangers zijn niet slecht hoor. We krijgen het wel eens en het is niet verkeerd ๐Ÿ™‚

  4. Ik heb er nu al een paar keer mee in mijn handen gestaan maar blijf toch een vlees eter hahahaha.

    Misschien ga ik het toch een keer proberen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.