Vegan lakjes van de HEMA

Vegan lakjes van de HEMA

Het is weer eens tijd voor een nagellak review! Dit keer de vegan nagellak van de HEMA. Werkt vegan nagellak wel? Dat lees je vandaag! Lees je mee?

Deze review liet even op zich wachten, maar kort nadat ik binnen kreeg ging ik als model zitten voor acrylgel en m’n ouders waren net weer naar huis.

vegan nagellak hema by vosje

Gelukkig waren ze weer eens een weekje in Drenthe en kon ik mijn lieve mama weer eens strikken voor mooie gelakte nagels.

Ik begon met het aanbrengen van 1 laagje base, dit is voldoende merkte we. Dit liet ik even een minuutje drogen en toen ben ik verder gegaan met de paars’/lila lak, hiervan bracht ik 2 laagjes aan voor een mooie dekking die niet te dikkig oogt. Ook deze laagjes liet ik per laag weer 1 minuut drogen. Als laatste bracht ik 1 laagje aan van de topcoat, dit was ook weer voldoende voor een prachtige glans. Weer een minuutje laten drogen en klaar was haar manicure.

Ook deze lakjes zijn weer heel fijn en makkelijk om mee te werken. Maar ik ben eigenlijk niet anders gewend van HEMA. Ondanks de nagellak vegan is, doen ze niet onder in vergelijking met de andere nagellak van HEMA.

Mams was uiteraard ook weer erg te spreken over deze lijn van de HEMA, gezien zij de kleuren altijd draagt. Maar zij is altijd al fan geweest van de make-up, dus dat ze dan weer lakjes mag proberen van mij, vindt ze alleen maar leuk!

Mocht je zelf de nagellak willen proberen, hier de links naar de verschillende producten.

Heb jij al eens deze vegan nagellak van HEMA geprobeerd?

12 gedachten over “Vegan lakjes van de HEMA

  1. Ik wist niet eens dat er vegan en niet vegan lakjes bestonden joh…wel leuke kleurtjes!

  2. I love HEMA want ze zetten een vegan lifestyle goed op de kaart. En deze mooie nagellakjes bewijzen dat maar weer eens.

  3. Hele mooie kleur. En weer wat bijgeleerd. Ik wist niet dat dat bestond: vegan nagellak.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.