Vegan lipbalm? Het bestaat!

Vegan lipbalm? Het bestaat!

Tegenwoordig is vegan onwijs populair en worden ook steeds meer producten vegan, ook make-up en verzorgingsproducten.

Vandaag heb ik voor jullie een lipbalm in de review! En niet zomaar één: namelijk de Beauty Kitchen Natruline lipbalm! Lees je mee?

Een tijdje terug kreeg ik het persbericht van BeautyKitchen over hun nieuwe lipbalm Natruline. Als lipbalmaddict kon ik deze niet aan me voorbij laten gaan.

En voor de prijs van €3.49 moest ik hem dan ook gewoon halen! Op instagram had ik een poll geopend met de vraag welke van de 2 varianten ik moest gaan reviewen. Je hebt de naturel variant (met bijenwas) en de vegan variant. Een meerderheid stemde op de vegan.

Dus zo geschiede en haalde ik een tijd terug de Vegan balm bij Holland & Barrett.

Zoals je ziet ziet het niet veel anders uit dan andere balms in dit soort blikkies. Alleen bevat deze lijn van Beauty Kitchen geen petroleum, wat stukken gezonder voor je is.

Wat ik wel merkte is dat de substantie een stuk “harder” is dan de balmblikkies die ik ken van bijvoorbeeld Vaseline. Hierdoor moet je iets meer moeite doen om het producten uit het blikje te krijgen. Iets wat ik niet heel erg vind.

Maar blijft deze dan lang zitten? Ja zeker! Ik vind deze balm zelfs fijner dan die van Vaseline bijvoorbeeld. Maar dat komt denk ik ook, doordat deze niet zo vloeibaar is. Geen idee of dat dan door de petroleum komt, dat vloeibare?

Kortom: ik kan deze echt aanraden aan iedereen! En hij is ook nog eens vegan. Dus voor iedereen bruikbaar!

Je kan deze balm krijgen in de winkel van Holland & Barrett, maar ook online bestellen op de website.

Ken jij de Beauty Kitchen Natruline Lipbalm al?

8 gedachten over “Vegan lipbalm? Het bestaat!

  1. Fijn dat het vegan is. Maar ik vind het zelf niet zo fijn als ze in zo’n blikje zitten. Geef mij maar gewoon een stick.

  2. ik gebruik lippenbalsem best veel in de winter! Dus probeer ook altijd lekker veel soorten en merken uit. Deze de volgende keer maar eens nemen 🙂

  3. Ik ben gek op de producten ven Beauty Kitchen maar had deze nog niet gezien. Ik ben benieuwd! Ik ga het proberen.

  4. Wat een goede tip, ik probeer toch ook steeds vaker vegan producten te kopen en vind het ook helemaal niet erg als het wat harder is, beter dan dat het zo vloeibaar is dat er te veel aan je vinger zit.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.