Verhuizing

Verhuizing

En nee wij gaan niet verhuizen hihi, nee de meiden slapen al elk weekend bij elkaar, en dan bij niomi op haar grote zolder, en nu was het toch wel van “mam mag rashel haar bed ook naar boven?” pfff nou dacht ik…jullie hebben nogal regelmatig flinke bonje hahaa dus doe ik daar wel goed aan dan? nou ja ze bleven zeuren en doen en ja nou doe het dan maar zei  maar jullie zoeken het wel zelf uit als er bonje is!! Nou vorige week was het zover, bed naar boven en inrichten maar hihih. Rashel haar “oude” kamer staat de studio nu, en dat is opzich wel beter, ik heb nu mijn eigen werk kamertje en dat is ook wel fijn.

We zijn er nog niet, want we pakken en het beetje bij beetje aan, zo willen we nog een nieuw rolgordijn van velux.nl daar zijn we vertrouwd mee en dus gaan we een nieuwe aanschaffen.

Eromheen word het echt een girls-room hihi heerlijk al die tierelantijntjes, spiegeltje hier, prulletje daar je kent het wel als je zelf een dochter of dochters hebt.
Als het helemaal klaar is plaats ik wel een fotootje :D, niet dat het nu niet al gezellie is hoor hihi, ze hebben een slaap gedeelte en een mini woonkamer gedeelte met een bankie en al erin

20140512-143055.jpg

3 gedachten over “Verhuizing

  1. Ah kijk dat dan. Wat leuk! Ik sliep vroeger ook samen met mijn zusje op zolder. Geweldig vond ik dat. Hoop dat jou meiden t net zo tof zullen blijven hebben 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.