Verjaardags drukte!!

Verjaardags drukte!!

Jemineeeee zeg wat een chaos ff vorige week hierzo! Onze oudste dochter Niomi was donderdag jarig en ja uhh jarig zijn daar hoort een feestje bij toch :D. Afijn Vrijdag was de laatste schooldag en die duurde maar tot 12 uur en om 13.00 had ik negen meiden in me huis voor niomi haar feestje 😀 gezellige boel!! ze hebben zich vermaakt en nio is lekker verwent!
Op zaterdag hadden we familia en vrienden uitgenodigd en ooooh wat een gezellige boel was dat weer!! Nichie @debberrr was er natuurlijk en vriendin mo met haar zoontje, en natuurlijk Gonny, mark en de kids en jaaaaa lieve helma de mama van gon was er ook heerlijk bij:D en natuurlijk was me schatje Naat erook. de buurtjes anita en tineke met kleinkind chayenne waren er ook, al met al een gezellige verjaardag!! Niomi had centjes gevraagd omdat ze heeeeeel graag een space scooter wil hihi en ja die gaan we ff halen vandaag :D. De taart was dit jaar ook weer gemaakt door een moedertje van school, Angelique en oh hij was weer heerlijk!!
b-day niomi

Je snapt dat ik lichtelijk gesloopt was na 2 dagen rennen en vliegen en regelen hihih maar vond het leuk om voor me moppie te doen!!!

Jullie ook bedankt voor de felicitaties zowel hier als op facebook als op twitter en op instagram 😀 niomi vond het super om ze allemaal een paar keer opnieuw te lezen hahahah xxxx

3 gedachten over “Verjaardags drukte!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.