Verrast door mijn zus!

Verrast door mijn zus!

Hey,

hoi, hallo, ja ik leef nog en nee ik had niks om te bloggen eerlijk gezegd dus vandaar ook geen blogs van mij.

Maar hier moet ik toch wel even over schrijven hoor!! Want ik was verrast en blij gemaakt door mijn zus!! Ja mijn zus ja, je leest het goed, we zijn water en vuur maar kunnen ook heel lief zijn als we wat nodig hebben van elkaar hahah. Nee hoor dat bedoel ik niet zo ;), Niomi is liever dan ik hahah. En mijn zus weet dat ik en mama gek zijn op Reinders JM en zelf is ze er ook niet vies van, maar goed, ze had genoeg geshopt en daar zal ze zelf wel over bloggen en voor papa heeft ze zelfs wat gaaf’s gekocht. Maar mijn vader is social media allergie’s dus mama zou daar wel een blogpost over maken ;). Oh ik dwaal een beetje af heb je hem door hahah. Maar ik ben dus verrast door mijn zus. Ze heeft een Reinders JM shirt voor mij gekocht die ik heel graag wilde hebben 😀 nou hoe lief is dat van haar 😀

Hij is toch te leuk mensen zeg nou zelf :D. Ik weet niet wat hij gekost heeft want ik heb hem gekregen natuurlijk. Ik weet alleen dat ze hem online bij Reinders JM besteld heeft.

En wat vinden jullie van mijn nieuwe Reinders JM shirt?

De hoofdjes kan je naar boven en naar beneden doen, ja dan krijgen ze een andere kleur, super leuk!! Ik ben ondertussen dus een aardige Reinders JM kledingkast aan het verzamelen!

3 gedachten over “Verrast door mijn zus!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.