Vershoud clippies

Vershoud clippies

Waar gaat dit logje nou weer over hoor ik je denken misschien hahaa, ja kan kloppen want kreeg het ineens in me bol toen ik met me vershoud clips in de weer was vanmorgen. Hier zit zo goed als alles wat open is geweest dicht ge-clipt met 1 van die clips en het zijn gewoon stomme plastic dingen maar rete makkelijk want ze houden wel de chips en koekjes vers!! Je kan dus wel stellen dat ik een clip-tik heb want ik keek net in me ijskast en zag daar ook aardig wat clips om een verpakking heen zitten hahah, geraspte kaas bijvoorbeeld, dicht clippen, zakjes sla enz. Dit is dus meer een huishoudelijk logje hahah.

Ik had al een zooi van die dingen en afgelopen zondag bij ikea er nog 50 stuks bij gehaald ( ja duh er zaten erzoveel in een zakje ja dus heb er geen 50 uigezocht) van groot naar klein dus voor elke verpakking wel een passend maatje 😀

hebben of gebruiken jullie ook die vershoud clip dingen ?

10 gedachten over “Vershoud clippies

 1. Hier worden ze ook gebruikt, voornamelijk voor producten in te vriezen. Erg makkelijk zijn ze. Ik heb ze gewoon bij de blokker ooit gekocht.

 2. ideaal hoor haha
  die gebruik ik meer voor de dingen in de diepvries
  tja sommige dingen flikker ik weg dat je denkt die bewaar je toch en dingen die je normaliter weg zou gooien die bewaar je haha

 3. Jaaa die gebruik ik ook, ook van de ikea.
  Nou je het er ook over hebt. Ik bewaar altijd die clipjes van de brood zakken , die witte ( niet die buigdingen die zijn klote) maar die witte grotere om je zakken dicht te doen.
  Een normaal mensen gooit ze weg, maar ik heb er me hele la meej vol liggen Ook rete makkelijk haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.