Vervroegd kerst door misslipgloss!

Vervroegd kerst door misslipgloss!

Sinds ik een aaifoon heb ben ik verknocht aan Instagram, een programma waar je fotos mee maakt en dan op het internet zet en mensen kunnen dan op de “like” button klikken en een comment op je foto achterlaten, in de rechter sidebar hier op de site komen de fotos die ik plaats.  Mensen kunnen je volgen, en het lijkt op twitter maar dan met fotos :D.  Mijn instagram profiel is een open profiel dus iedereen kan reageren. Ondertussen heb ik 152 volgers (jeuj!!) en vind het hartstikke leuk. Zo plaats ik ook fotos van de nieuwe logjes van project-a en daar krijg ik comments op van mensen die ik niet ken, maar de comments zijn hartverwarmend en op gegeven moment ging misslipgloss (cynthia) mij volgen. Nou ja voor de mensen die into beauty world zitten, lezen en doen is cynt zeker geen onbekende. Ik ben was niet zo into make up maar vind het steeds leuker worden en natuurlijk met 2 opgeroeiende meiden een must have voor @home hihi.  Ik lees misslipgloss.nl regelmaitg want vind het leuk om te zien hoe ze mooie creaties maakt en hoe ze het voor mekaar krijgt hihih want als ik er aan begin dan zie ik eruit als een panda haha maar goed blijft leuk om naar te kijken. Cynthia heb ik dus beter leren kennen via instagram en ze blijft een spontane lieve meid en leest me verhaaltjes en staat stil bij mijn fotos die ik plaats. Vandaag was het even geen downtime door ana hier thuis want ik kreeg gewoon een mega doos binnen met een heel lief kaartje erbij, de spulletjes waren voor mij en de meiden en zoals ze zelf altijd de uitspraak heeft “flabbergasted” was ik dan nu!! wat een gave spulletjes, de meiden door het dolle heen en roon met open mond van “oh my wat gaaf van haar!!”  het gaat niet eens zozeer om de spullen maar om het idee dat je iemand gewoon via de digi snelweg leert kennen en je dan via comments steunt en dan gewoon als hun manier van smile op iemands face te doen laten komen een doos vol met spulletjes stuurt. de meiden zaten gelijk met hun snufferd tussen de make uppies hihih en gingen er van door met een rode lipstick hahaha hierrrrrrrrr ermee hihih zo gaaf

Lieve cynth dank je wel lieffie voor de spullies en de meiden doen het nog even persoonlijk voor je

reactie's

reactie's

12 gedachten over “Vervroegd kerst door misslipgloss!

 1. zodan rach word even in het zonnetje gezet 😀 wat lief van haar!!! je verdient het ook al zeg je zelf van niet 😉 zie je niet meer zo vaak omdat jij je weer zo nodig moet afsluiten hiih maar ik weet dat je keihard aan het bitchen bent tegen die bitch in je !!
  geniet van je spulletjes en zekers met de meiden hiih dikke kus wijffie

 2. aaaaah wat lief van haar! je hebt het ook echt verdiend hoor! en ik kreeg echt een smile op mijn gezicht bij het filmpje, zo leuk! 🙂

 3. Wat lief van haar!
  En wat lief van jou weer dat je haar op deze manier bedankt 🙂
  Mooie meiden heb je! 😀

 4. Jeetje wat een ontzettend lief gebaar! En wat moet het jullie goed doen het medeleven van zoveel mensen. Put daar energie uit. Enne die lieve mooie meiden, zo leuk dat ze Cynthia bedanken, hihi…………………. lekker make-uppen hou ze in de gaten voordat je straks een ander interieur hebt 😉

  Heel veel sterkte meis!!!!

  Liefs, Sabine

  1. dank je wel meis 😉 en idd ik hou ze in de gaten en me interieur ook!! die gein hebben we al een keer gehad hahahah

 5. dat is heel lief van haar!! kom ik van de week even spieken wat voor leuke stuff je hebt gehad 😀 en die meiden aaahh zal ze leuk vinden hoe ze bedankt word hihih
  meid fijn weekend en fijne sinterklaas en god laat me weten wat je nou gehad hebt van roon hahahahh xx

 6. Aaaaah… wat suuuuuuperlief!!!!!!!!! 🙂 Je hebt het verdient, geniet er lekker van met de meiden!!

  Het blijft bijzonder hoe je – zeker via Instagram – zo een band met iemand krijgt, ik leef echt elke dag met je mee!! XXXXXXXXXXXX

  1. zeker weten cynt zomaar via het internet een band krijgen met iemand is en blijf speciaal xxx

  1. U kunt echt heel trots zijn op die lieve meid van jullie!!! en bedankt voor de reactie 😉 ik vind het een wereld meis!

 7. Nah, wat ontzettend lief van haar! Je hebt het, zoals anderen al zeggen, zeker verdiend. Je bent een sterke vrouw!

 8. Leuk he? Ik heb Cynth op Twitter ze is echt een lieverd vind ik! En nu zeker na dat ze jullie verrast heeft!! Lief filmpje 😉

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: