Verzorgd de herfst in

Verzorgd de herfst in

De herfst komt er weer aan, en dan wil je natuurlijk dat je handen en nagels er ook weer verzorgd uit zien.

Je kan natuurlijk bij een drogisterij een leuk nagellakje kopen, maar online is er ook genoeg leuk en goed spul te vinden. Nou koop ik veel online zoals jullie nu wel weten en zo ook tegenwoordig mijn nagellak. Bij Easynails heb je een groot assortiment aan nagel producten. En dat is eigenlijk een beetje heaven. Als je gek bent op nagels doen, ja dan moet je hier vooral een keer gaan kijken, want ze hebben genoeg!

En waar ga je dan voor? Je kan een gewone lak aanschaffen maar je kan ook een gellak kopen. Ik zelf zou voor de gellak gaan. Dat blijft altijd wat langer zitten en heel belangrijk, het is mooier vind ik.

Als je het helemaal goed aan wilt pakken kan je ook naar een salon gaan, maar dan ben je altijd wel wat meer kwijt dan dat je het zelf doet.

Zelf doen vind ik dan persoonlijk weer leuker, gezellig met de meiden een middagje nagels doen, heb je ook gelijk een leuke bezigheid.

Doen jullie je nagels zelf of laat je het bij een salon doen? En wat vind je fijner?

De herfst komt er weer aan, en dan vind ik donkere kleuren altijd het mooiste. Het word dus weer tijd om lekker met een kop thee je nagels te gaan doen vinden jullie niet!

Ik ben ondertussen al weer bezig een beetje nagels te kweken, om ze vervolgens weer herfst proef te maken. Oude lak aan het opruimen of weg gooien en plaats maken voor allemaal nieuwe verse lakken en kleuren. Voorheen smeerde ik alles wel op mijn nagels kwa kleur, maar heb gemerkt dat ik daar toch wel wat kies keuriger in ben geworden. Meer van de nude en glans. Geen matt, daar heb ik nooit echt van gehouden en als ik per ongeluk een matte lak kocht, ging ik daar alsnog met een glanzende topcoat overheen!

15 gedachten over “Verzorgd de herfst in

  1. Mn moeder doet mijn nagels altijd. Zelf vind ik gellak wel mooi, maar het zit bij mij altijd 3+ weken en dan ben ik al 2 weken op de kleur uitgekeken, haha.

  2. Ik knip mijn nagels alleen kort en houd ze schoon, meer niet. Maar mijn jongste zusje heeft een eigen bedrijf, en moet er netjes en verzorgd uit zien. Zij laat haar nagels altijd professioneel doen.

  3. Ik doe mijn nagels zelf, maar dat komt ook omdat ik speciale nagellak gebruik (big 10 free), van gewone nagellak krijg ik hoofdpijn (van de geur)

  4. Ik heb zelf acrylnagels, nu nog in de kleur herfst rood.

    Maar ga over 2 week eens voor nude, kan ik zelf een spelen met leuke kleurtjes lak ( wel met een peeloff basecoatje 😉 ), want heb een mooie lak staan van essence die ik wil testen 😀

    Een goede verzorging van je handen met dit weer is echt superbelangrijk!

  5. Ik ben van de week ook aan het opruimen geweest, oude lakjes weg en nieuwe gekocht, echt herfstkleuren, ik doe het altijd zelf, het lijkt me super gezellig om dat met dochters te doen, mijn zonen zijn nog wel zo lief dat ze hier ‘o, mama, mooi hoor’ zeggen 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.