Verzorgings producten

Verzorgings producten

Waar maak ik mijn gezicht nou mee schoon. Dat ga ik jullie vertellen.

Na mijn zwangerschappen ben ik, jawel, terecht gekomen bij een huidtherapeut omdat ik gewoon op mijn 26e acne kreeg, niet uber extreem maar wel vervelende onderhuidse bultjes. En ja dan ga je er aan peuteren en doen en ja dan zie je er niet uit want de ene ontsteking na de andere kwam opzetten. Ik kreeg regelmatig een antibiotica kuur van mijn arts en dan werd het weer een beetje rustig. Totdat ze zei dat ze mij naar een huidtherapeut ging verwijzen en oh dat hadden we veel eerder moeten doen want jeetje het was heerlijk zo’n behandeling wekelijks en mijn pukkels verdwenen!

Een keer in de week werd mijn gezicht helemaal gereinigd en kreeg ik een peeling. Die peeling kreeg ik ook mee naar huis. Dat is een peeling van coresa. Dat brand een laagje van je opperhuid weg zeg maar en maakt het wat dunner en als je dan van tevoren je gezicht gereinigd hebt en je pukkeltjes bewerkt hebt is dat spul gewoon geniaal. Ik gebruik die peeling nog wel eens maar meer voor de meiden, maar voor zo tussendoor, heerlijk. Ik heb nu gelukkig geen last meer van pukkeltjes, ja af en toe eentje maar dat is te overzien. Ook kreeg ik van mijn huidtherapeut toen de producten van Louis Widmer skin apeal. Een mouse en een dag/nachtcreme. Nou de creme gebruik ik al een tijdje niet meer want creme op mijn huid blijf ik niet fijn vinden. De mouse gebruik ik elke dag, ‘smorgens en ‘savonds, en doe dat nu al een jaar of 11. Ik bestel de louise widmer producten altijd bij mijn huidtherapeut maar je kan ze ook online bestellen, een fles kost 12,95 dus dat valt wel mee want je doet er wel lang mee. Het coresa peeling masker bestel ik ook bij haar want is niet zo te koop en een flesje daarvan kost mij 35 euro. En ja dat is vrij prijzig maar ook daar doe je lang mee en het doet wat het beloofd dus ben ik daar wel bereid toe om voor te betalen.

Echt anti rimpel creme gebruik ik niet voor mijn gezicht, ja ik word ouder en ja mijn huid ook maar die paar rimpels….ach het is nou eenmaal zo 😉
Wat ik wel gebruik is oogcreme, gewoon een goedkope van de kruitvat voor onder mijn ogen. Niet voor wallen maar meer omdat het daar bij mij heel droog is en als je dan concealer op wil doen zonder die creme gaat het gewoon brokkelen zo droog dus dan maar een cremetje eronder en deze werkt voor mij prima.

En ja dan scrubben we ook nog twee keer in de week. Ik had hiervoor scrub van de hema en die vond ik fijn maar deze van het kruitvat, met tea tree erin vind ik heel fijn. Verder gebruik ik ook nog micellair water van de hema en oogremover olie van de kruitvat.

Dat is wel zo’n beetje waar ik elke dag mijn huid mee verzorg.

Wat gebruiken jullie voor verzorgings producten?

3 gedachten over “Verzorgings producten

 1. Ik zat vroeger , ja in de puberteit onder de pukkels..Het bekende probleem.
  Pas jaren later kreeg ik een rustige huid.
  Ik heb altijd mijn huid goed onderhouden (vanaf mijn 15e jaar) milk, tonic , dag, nachtcrème .
  Dit heeft wel z’n vruchten afgeworpen
  Oké ik rook en drink niet ( saai hè😋) maar nu zo rond de 50 😊 mag ik zeggen , nog even volhouden.
  Nu gebruik ik puur Cocos uit pot om mijn huid en ogen schoon te maken en neem het af met tonic ,daarna met een voedende nacht crème . Heerlijk .
  Jouw oogcrème wil ik ook wel eens proberen , nou wat gedoe allemaal voor een fris en fruitig huidje 😁

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.