Verzorgings stash meiden :)

Verzorgings stash meiden :)

Zondag avond kwam ons nichie debber nog ff langs met haar vriendinnetje en bracht voor de meiden heerlijke spulletjes voor de douche en erna mee van hello kitty ๐Ÿ˜€ een douchegel en een body lotion en een lekker parfummetje ๐Ÿ˜€ wat ik al eerder schreef, de dames gaan lekker walmend naar school haha

Meestal met dit soort producten is het een nightmare on luchtjes-street maar deze ruiken gewoon echt lekker en ben eigenlijk gewoon jaloers op ze haha en nee ik gebruik het niet stiekum want de flesjes en tubes worden heel streng in de gaten gehouden en als rashel thuis komt schud ze ze even om te kijken of er niet meer uit is hahaha is die erg dan ๐Ÿ˜›

hebben jullie spulletjes van iets zoals hello kitty of wat anders zoals disney showergel?

22 gedachten over “Verzorgings stash meiden :)

 1. Haha wat grappig en wat een leuke stash trouwens! Ik sta er wel vaker naar te kijken naar die kinder doucgels omdat ze soms zo lekker ruiken, haha maar heb ze nog steeds niet gekocht! Vroeger had ik wel wat van Disney. ๐Ÿ˜€

 2. hahaha gaaf hoor :D:D

  De Boys hebben iedereen een eigen fles die witte hier pakt altijd Cars en de grote heeft of pokemon of batman hahaha

 3. Ik had vroeger een paar disney ‘parfums’. Van The Lion King en Pocahontas. Niet dat ze echt lekker roken, maar het was van Disney hรจ? ๐Ÿ˜› Nu heb ik ze nog steeds, maar verder niks meer wat ik gebruik ofzo, ook niet van Hello Kitty. ๐Ÿ˜‰

 4. ik heb ook douchegel van hello kitty bij de h&m vandaan gehaald, als ik daar binnen kom moet ik gewoon wat van dat spul meenemen hahaha

 5. Hahaha die Rashel!!! Wel leuke spulletjes hoor ๐Ÿ˜€ als ik dat op die leeftijd had gekregen dan wist ik er ook wel raad mee (nu ook haha, maar geen Hello Kitty alleen ;))

 6. Zo jong en nu al zo’n stash! Wacht maar tot ze groter zijn…moet je alles delen meid hihi. Ik heb zelf ’n douchegel van Hello Kitty (H&M) gehad (appel/aarbei ofzoiets; knalroze tube) en ik heb er nog een bodylotion van staan.

  1. hihi ja lache deb ๐Ÿ˜€ en ja moest nu al alles delen zoals me jill sanders spullen en nee dat vond ik ff niks nee hahah, smorgens voor me parfum kastje bek vechtend met mekaar dat die die op wil en de ander dezelfde en dat mag dan niet ooohhh deb hahahaah

 7. Oh jee dat wordt wat als die gaan puberen. ๐Ÿ˜
  “jij hebt aan mijn make-up gezeten!” “Nietes!!” “Welles, ik heb geschud en ik voel het toch!!”

  xD

  1. die rot geintjes heb ik nu al ioon ๐Ÿ™ je hebt aan me dvds gezeten, je hebt aan me dsi gezeten en me kaartje gejat bla bla bla ๐Ÿ˜ doodvermoeiend hahaah ach ik bel jou wel als ze aan het puberen slaan hahaha lucht me hart wel ๐Ÿ˜€

 8. Wat een leuke spulletjes!! Duncan heeft een hele tijd Spiderman shampoo gebruikt, maar vindt dit nu niet stoer meer haha! “Ik gebruik liever echte mannenzeep”, zegt hij dan haha!

  1. hahah echte mannenzeep ๐Ÿ˜€ ja dat willen ze hier ook wel maar vind het toch niet zo geslaagd dat ze elke keer met dr jatten aan me jill sanders spullen zitten moahahahahh

 9. ik heb de douchegel van iets van disney is zo’n grote fles en dat ruikt zo lekker naar kauwgomballen hahaha maar dit ziet er wel sjiek uit zeg ๐Ÿ˜€ voor de dames

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.