Vijf uur pijnbank pfff en shitty weer #VLOG

Vijf uur pijnbank pfff en shitty weer #VLOG

Hey!
Het is weer woensdag, de week weer door midden!
Roontje ging even voor vijf uur de pijnbank op en dat is toch wel lang hoor hahaha.
En we hadden regen, regen en nog eens regen.
Tot zondag!

reactie's

reactie's

13 gedachten over “Vijf uur pijnbank pfff en shitty weer #VLOG

  1. Ik ben ook helemaal klaar met die regen pff…wanneer is het weer zomer? haha. Vijf uur lang omg…dat is wel volhouden ja.

  2. Regen is niet fijn, ben er ook wel een beetje klaar mee. Zolang ik niet in de regen naar buiten hoef, dan vind ik het prima. Wat ik nog meer vervelend vind is dat ik de weekenden fotoshoots inplan (lees: buiten) en deze steeds verzet moeten worden ivm slecht weer.

  3. 5 uur lang?!? Wow. Gaat mij niet lukken vrees ik. Overigens moet ik binnenkort twee uur in de tandartsstoel (met mond open wel te zeggen) en dat vind ik al heel lang. Vervelend van het weer inderdaad. Aan de andere kant geniet ik ook oprecht van als het een keer niet regent (zoals vandaag, donderdag). Yesssss!

  4. Ik dacht al, wat is de pijnbank nu wel. Ik moest aan een spijkerbed denken, haha.
    Het weer is inderdaad wat wisselvallig, al mogen we niet klagen als de regen ‘s nachts valt 🙂

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: