13 gedachten over “Vijf uur pijnbank pfff en shitty weer #VLOG

  1. Ik dacht al, wat is de pijnbank nu wel. Ik moest aan een spijkerbed denken, haha.
    Het weer is inderdaad wat wisselvallig, al mogen we niet klagen als de regen ’s nachts valt 🙂

  2. 5 uur lang?!? Wow. Gaat mij niet lukken vrees ik. Overigens moet ik binnenkort twee uur in de tandartsstoel (met mond open wel te zeggen) en dat vind ik al heel lang. Vervelend van het weer inderdaad. Aan de andere kant geniet ik ook oprecht van als het een keer niet regent (zoals vandaag, donderdag). Yesssss!

  3. Regen is niet fijn, ben er ook wel een beetje klaar mee. Zolang ik niet in de regen naar buiten hoef, dan vind ik het prima. Wat ik nog meer vervelend vind is dat ik de weekenden fotoshoots inplan (lees: buiten) en deze steeds verzet moeten worden ivm slecht weer.

  4. Ik ben ook helemaal klaar met die regen pff…wanneer is het weer zomer? haha. Vijf uur lang omg…dat is wel volhouden ja.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.