Visite!

Visite!

Vandaag was dan eindelijk de dag dat mijn vriendin uit helmond lekker met haar gezinnetje hier op bezoek was!! we zien mekaar natuurlijk niet zoveel, hun wonen in helmond en wij in den haag dus dat rij je niet elke x ff heen en weer, lang leve msn en de webcam haha. maarΒ  vandaag waren ze lekker hier met hun kids. het was super gezellie en vond het onwijs dat ik ze weer ff real life heb gezien!! eertjuh, willy en de kids wij vonden het super, dank je wel;)

Gister hadden we ook visite, maar niet van mensen maar van een vogel (ga me niet vragen wat voor birdy hahah ben daar niet zo in thuis) ik lag gister echt voor pampus op de bank na maar 3 uurtjes slaap te hebben gehad en hoorde maar geritsel in de tuin, dacht eerst dat het de buuf was die met haar wasknijpers in de weer zou zijn maar nee toen ik ging kijken zat er een groen gevalletje aan de pinda’s te knabbelen πŸ™‚ super gaaf beest!! ze schijnen met zijn tweetjes te zijn want vanmiddag zaten ze er weer !!

ik las bij mijn buuf op haar hyves dat ze daar ookal hadden gezeten!! het zijn wel wilde birdy’s. de dames vonden het ff niet leuk dat de birdy voor ging op de foto en gingen uiteindelijk lichtelijk pissed op de foto haha,Β  check de smoeltjes en dat zegd genoeg hihi.
wij gaan nog lekker genieten van ons lange weekend, morgen schijnt het mooi weer te worden dus kom maar op!!

23 gedachten over “Visite!

 1. Mwhaha ja het zijn echte meisjes πŸ˜› , maar de foto is wel leuk geworden. Die vogel is cute trouwens!! Nog nooit gezien zo in het wild. Het lijkt wel zo papegaaitje love heb geen idee wat het voor soort is heb ik ook geen verstand van. Maar echt leuk dat je dat in je tuin hebt!

 2. Gezellig dat jullie elkaar weer hebben gezien. Is altijd gezellig he. Hahaha ik heb elk jaar bezoek van de familie Duif. Fijne zondag!

 3. Whaha die koppies van die meiden dat zegt genoeg. Mooi vogeltje zeg. hier vliegt ook zo’n mooie met allemaal kleuren.

  Fijn weekend!

 4. Dus ik maak het zelfde geluid als een Pappagaai, want dat zijn het, papagaaitjes dus geen bird`s, maar PAPAGAAITJES, en het waren niet mijn wasknijpers hahahahaha. Ja leuk zijn ze he, wij hebben er ook foto`s van genomen.

  1. birds of papagaaitjes hhaah het vliegt dus dan is het bij mij een bird lol
   en ja dacht dat jij het was met die knijpers van je πŸ˜›
   morgen als ik nog weg gaat ff nieuwe pindas halen want heb ze vandaag nog nie gezien nie
   ennuhhh zwemse morgen moahahah of robbie vanacht πŸ˜›

 5. hahahahah idd rach vond ik altijd zo’n bitcherig overkomen maar tis me beste maatje me alles en gaat voor haar en der gezin ook egt door het vuur πŸ˜€ en dat dankzij een forum πŸ˜€ tut t was super hoop je snel weer te zien dikke kus lafyaaaa!!

 6. Wat een aparte vogel zeg om in je tuin tegen te komen.
  Zulke lange afstand vriendschappen gaan in mijn ervaring vaak beter dan dicht bij elkaar wonen. Er is minder verplichting in een lange afstand πŸ˜€ en je zit elkaar niet zo snel op de lip.

 7. ooo maar dat is leuk om haar weer te zien:D je heb een lekker daggie gehad dus love leuke foto ook rach blink

 8. hey meis leuk dat jullie een gezellige dag hebben gehad!! je keek er ook naar uit he tut πŸ˜‰ ondanks dat jullie mekaar niet veel zien zijn jullie wel 2 handen op 1 buik:)
  die koppies van je meiden vind ik zoow stoer hahaha
  en dan die gekke bird hahaah

 9. heel leuk, maar hoe kennen jullie elkaar ? of hebben jullie bij elkaar in de buurt gewoond ?
  leuke fotos rach!!

  1. erica heb ik een jaar of 4/5 leren kennen op een mama’s forum πŸ˜‰ in het begin lagen we elkaar niet zo hahah maar dat is in de loop dr tijd wel anders geworden πŸ˜‰ ze is gewoon me beste maatje op afstand en ben dan ook heel blij als we mekaar weer real life zien πŸ™‚

 10. leuk rach dat jullie weer ff saampies zijn geweest, je rijd dat idd niet ff een paar x in de maand heen en weer πŸ˜‰
  is dat niet een soort van papagaai? leuk beestje zeg hahaha en die koppies van die tutten hahahah heerlijk

 11. ow echt was ze vandaag op bezoek πŸ˜€ heel leuk rach is weer eens wat anders dan de cam hihi
  die birdy is famous aan het worden daar man hahaha meerdere hebben ze al zien vliegen πŸ˜€

 12. hahaha zo ben je weer opgedroogd haha beetje slaap ingehaald tut ??:P
  maar goed zo te lezen een gaaf dagje gehad! jullie kenne mekaar al best lang he πŸ™‚ leuk rach
  fotos zijn ook weer heel leuk!! die rach weer een birdy in haar boom hhaah

 13. kijk dat zijn leuke berichten πŸ™‚ leuk dat het gezellie was daar in den haag!
  de fotos zijn ook heel leuk, ook geinig dat er zomaar zoon vogel in je boom zit je zou zeggen dat hij ontsnapt is ofzo πŸ˜›

 14. GAAF rach dat jullie mekaar weer ff hebben gezien πŸ™‚
  en wat een gekkehuis weer daar met die birdy hahha en dan die koppies van die meiden super

 15. heeeey is dat DE erica πŸ˜€ gaaf rach en leuk dat jullie het super hebben gehad;)
  vind het een leuk ontstaan van jullie gewoon via een forum leren kennen en de beste maatjes zijn geworden hihi top
  fijn weekend nog tut

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.