Vlees….ja rund..

Vlees….ja rund..

Wij zijn vlees eters. Of kan ik beter zeggen vlees vreters!!! Eigenlijk elke dag staat er wel vlees op tafel. Nou had ik laatst iets gemaakt, weet alleen even niet meer wat, volgens mij de wraps met Rashel, en daar had ik rundergehakt in gedaan en een beetje half of half gehakt. Nou dat laatste werkt hier dus echt niet!!

Rashel en Roon krijgen door het eten van varkensvlees bulten/galbulten die soms zo groot zijn als een golfbal!!

En dan de nodige puistjes bij Rashel….arme drol. We hebben lang moeten zoeken naar wat nou de oorzaak was. Eerst dachten we de melkproducten, kaas ect. maar nee dat was het dus niet en als laatste kwamen wij bij het vlees. Tja toen gingen alle alarm bellen af!! Dus we hebben voor hun het probleem gevonden. Roon en Ras aten elke week wel een slavink en een braadworst en ja dat hebben wij dus nu allemaal vervangen door runderworst, runder knakworsten en runder vinken. Roon eet elke week wel een broodje rookworst, en nu zit hij aan de runderrookworst en dat bevalt hem prima!! Rashel eet runderknaks en ook dat gaat goed. Niomi heeft er gelukkig geen last van en ik….ja ik kan er helemaal niet tegen maar krijg er geen uitslag van maar een goede crash actie blijft niet uit als ik varkensvlees heb gegeten.

Hier dus geen pork meer in da house!! Kip en rund en is nog gezonder ook :D. Het lijkt nu of wij heel veel varkensvlees aten als ik het zo terug lees maar nee hoor, eens in de 2 weken voor mij en de meiden en roon elke week.

Ik betrap mijzelf er ook op dat ik steeds vaker met iets van vega dingen thuis kom, en als ik dat dan op social media plaats word ik toegejuicht omdat ik vega zou zijn geworden hahaha, nou dat laatste kan men echt vergeten want ik zal nooit een vega worden!

Eten jullie vlees? zoja hoeveel of hoevaak per week?

Ik heb niks tegen vega zijn hoor, want ieder zijn ding, maar wij zijn gewoon gek op een stukje vlees 😀

 

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.