4 gedachten over “#Vlog 1 november 2015

  1. Hoe gaat het met je/met jullie?

    (ik zit niet op instagram, facebook, twitter o.i.d., dus vandaar dat ik even informeer op deze manier 🙂 )

    1. tja wat zal ik zeggen….bloed was een keer goed dat wel alleen nu weer conflicten met de ursula maar daar maak ik een appart logje over 😉 morgen weer een vlog een online na dagen stil te hebben gelegen hihih, met de meiden en roontje ook goed alleen rashel beetje buikgriep maar gaat wel met haar 😉 en oh oh oh word het niet eens tijd voor insta of fb dan hihi twitter heb ik wel maar doe ik niks mee 😉 fijn weekend!!!

  2. Leuk om te zien weer! 🙂 Wat zijn die lijnen eigenlijk, die lijnen die je ziet als je vanaf boven naar de vijver buiten kijkt, is dat voor een soort zonnewering in de zomer ofzoiets? Niet nieuwsgierig hoor 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.