3 gedachten over “Vlog 11 oktober 2015

 1. hihi dank je wel, thats our life 😉 gewoontjes maar open en eerlijk en ja recht voor zijn raap 🙂 en ja dat zou ik wel kunnen doen een Q&A
  en ja wat het make up en aankleden betreft, dat vind ik gewoon belangrijk er verzorgd uitzien en ja heb wel eens mijn dagen dat ik zoiets heb van neuhhh geen zin maar haartjes ff doen en likje mascara lukt dan nog wel 😉

  betreft de katten…..uhm nee heb mijn leventje lang katten gehad en om daar weer opnieuw aan te beginnen zie ik niet zitten, ten eerste slopen ze je spullen hahahah geloof me zelfs mijn oudste kat scheurde mijn banken en dekbedovertrekken :s nog dus nee en de rest wil wel een hond, zoon steffard maaruhh wie laat hem overdag uit?? ik kan dat niet want die hond laat mij eerder uit en 1 ruk aan de riem en ik lig om 🙁 en ook daar weer zelfde verhaal met spullen slopen ….en aangezien we 2 jr geleden alles nieuw hebben gekocht….mwaa neeuhh dus hahah en ja dan elke x het verdiet als het diertje heen gaat poeffff nee is genoeg geweest voor mij met 6 katten in totaal met die van mijn mams mee gerekend 😉

  1. Thanks voor je uitgebreide reactie! Was interessant om te lezen. Een Stefford lijkt me een heel gave hond, maar lijkt me inderdaad op dit moment nog niet praktisch voor jullie. Snap wel dat het op een gegeven moment genoeg kan zijn geweest met huisdieren, zeker als je de voordelen voor jullie zo opnoemt. En ach, jullie hebben de vijver nog, dat lijkt me dan een mooi alternatief om dieren te houden zonder je nieuwe interieur te slopen of er iedere dag zo intensief mee bezig te moeten zijn 😉

 2. Leuke vlogs weer van dit weekend!

  Ik vind het leuke van jouw vlogs juist dat we allemaal zo’n eerlijke en open blik krijgen op het dagelijks leven in huize B. Ik heb veel meer met persoonlijke blogs en vlogs dan met sensationele vlogs waar dat persoonlijke weggevallen is. Verder vind ik dat je erg leuk kan vertellen, je kan dingen gewoon zo lekker recht voor z’n raap zeggen. Kortom: ik denk dat jij zelfs van stofzuigen nog wel iets kan vloggen waar ik om kan lachen of waar ik herkenning in vind. Heb echter wel even nagedacht over je vraag wat ik eventueel zou willen zien. Misschien is het leuk om een Q&A te vloggen met vragen die je op je website of op je social media werft? Kan je natuurlijk helemaal zelf uitkiezen waar je wel en niet op in wilt gaan.

  Ik heb zelf onwijs veel bewondering voor de manier waarop je moeite blijft doen voor je uiterlijk. Make-upje op, haartjes doen, leuke kleding aan (al moet dat soms opnieuw van de koters ;)), mooi zonnig kleurtje het hele jaar door. Mijn vraag voor een eventuele Q&A zou zijn hoe je het toch op kan brengen om ondanks helse nachten de volgende morgen weer zo leuk voor de dag te komen, om die moeite te doen? (maarja, ik vind ÊÊn vraag wel een beetje magertjes, vandaar het idee voor een Q&A) 😉

  Oh, ik ben ook wel benieuwd of jullie weer een nieuwe kat (of ander huisdier) zouden willen, of jullie dat missen in huis?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.