#Vlog 12 december 2015

#Vlog 12 december 2015

Nou zeg hahah Rashel en ik waren klaar om te vloggen gister….nee camera leeg 😐 shit uhhh en nu..nou dachten we, we gebruiken #snapchat vandaag om te vloggen hihih dus voor deze ene keer een snapchatvlog van de dag van gister. Gewoon korte stukjes 😉
Vandaag niet gevlogt, ik heb teveel pijn gehad en kon het niet opbrengen ;). Verder was het weer een voetbal weekend hier met een hoop ado en niomi die zelf weer top gespeeld heeft bij haar nieuwe club waar ze al zo lang bij wilde en nu dan eindelijk zit!! Rashel was lekker uit logeren bij haar vriendinnetje en ik…ach, laten we het er maar op houden dat ik niet echt mijn weekend had 😉

Eén gedachte over “ #Vlog 12 december 2015

  1. Creatief hoor! Leuk dat jullie toch een manier vonden om de zaterdag in beeld te brengen. Wat een kerstboom staat daar zeg, goedemorgen! 😀 Ik wens jullie een fijne week toe (bijna kerstvakantie!).

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.