10 gedachten over “#Vlog 13 februari 2016

 1. Leuke vlog weer! Ik vind je er goed uit zien!! Heb je je anders opgemaakt vandaag?
  Meestal is zaterdag wel een relax dagje, mijn vriend werkt altijd. Kan ik lekker op mn gemak poetsen de was wegwerken enz. Of gezellig een dagje shoppen! Heb laatst ook mn makeup opgeruimd! Heerlijk! En je kan weer nieuwe dingen shoppen hahah.

  xxx Chantal

  1. hihi thnx en nee niks anders kwa make up 😀 en juist hahah opruimen is nieuwe dingen kopen om vervolgens weer alles vol te proppen hahahaha xx

 2. Hallo,

  Ik ben dus Kim en heb al zes jaar anorexia en nu ook weer een terugval.
  Word zaterdag23 alweer. Mijn hobby’s zijn: tatoeages, winkelen, muziek en met vriendinnen afspreken. Ook vind social media fijn.

 3. Heee Rachel
  Ik ben Evelien ik volg je al een tijdje met veel bewondering voor hoe je het allemaal doet! Echt super knap!
  Hier is ook iedere zaterdag anders,,Boodschapjes doen of op visite maar vaak ook samen met mijn vriend lekker op de bank een filmpje kijken. Het is maar net hoe het allemaal loopt.
  Groetjes xxx

 4. Ik heb deze week mijn eerste auto gekocht, dus deze zaterdagochtend werd ik al vroeg hyper wakker als een kind rond Sinterklaas. Ik heb de hele dag excuses gezocht om even de auto te pakken 😀 Ben ook gaan paardrijden, wat een halve dag in beslag neemt door alles wat erbij komt kijken en gezellig wat drinken met de groep na afloop. Mijn ouders kwamen vandaag terug van een week wintersport, dus ik ben gisteren ook even in hun huis gaan rommelen zodat ze thuiskwamen in een warm, schoon huis met vers fruit etc. De tijd die her en der overbleef heb ik gebruikt om mijn eigen huishouden lekker op orde te houden en met m’n dieren bezig te zijn.

  Ook voor mij is iedere zaterdag weer anders. Ik houd zo veel mogelijk vaste tijden aan voor het voeren van mijn dieren, maar buiten dat zit er niet echt een patroon in mijn zaterdagen.

  Leuk dat je het vraagt! Ik snap ’t ook wel dat je meer wilt weten van je lezers.

  Ja, make-up opruimen gaat me redelijk goed af, maar ik heb echt moeten leren om op tijd iets weg te gooien of weg te geven. Ik heb inmiddels wel ontdekt wat ik dÊ fijnste mascara/eyeliner/foundation vind, dus ik heb aan ÊÊn exemplaar voldoende. Alleen met nagellak en oogschaduw vind ik het wel fijn om de keuze te hebben.

  Als je het moeilijk vindt om iets definitief weg te gooien, kan je de twijfelgevallen in een bakje ergens wegzetten. Na een tijdje ontdek je dan vanzelf of je dat bakje nog gebruikt hebt, of dat je die producten inderdaad toch niet meer gaat gebruiken. Dit doe ik ook met kleding.

  1. ooh cool gefeliciteerd met je eerste autootje 😀 ik heb sinds 2 weken ook een nieuwe hihih en ja dat wilde ik dus niet vertellen hhih dus weet hoe gelukkig je bent en dat je elke x een excuus zoekt om te kunnen rijden hahaha hier nog eentje namelijk 😛
   en dat van die bakjes is een goede tip voor mijn make up, heb vanmorgen gelijk 2 bakjes neergezet dus top 😀

 5. Hahaha nouu ik ben Lieke! Ik ga me verder niet voorstellen 😉 afgelopen zaterdag, uitgeslapen, gesport, administratie gedaan (dat is bij hoge uitzondering haha) en in huis gerommeld en wat boodschapjes. Bij mij verschillend de zaterdagen heel vaak. Soms mega lui, soms actief en vaak werken! ????

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.