#Vlog 14 februari 2016

#Vlog 14 februari 2016

Zo iedereen een fijne valentijnsdag gehad :D. Wij hebben gewoon lekker genoten van een heerlijk dagje en nee wij doen niet aan valentijnsdag hihih, het is voor mij elke dag valentijn als mijn mannetje smorgens naast mij wakker word en thuis komt van zijn werk ;). We zijn lekker even naar mijn broer en schooonzus geweest waar ik genoten heb van mijn kleine neefje jack!! Mijn neefje (zijn papa) en zijn vriendin waren er ook dus dubbel bonus voor rach hihih, ik zie ze niet zo vaak omdat ze niet om de hoek wonen en hun druk zijn en wij dus dit soort bezoektjes zijn mij heilig :). Ik heb ze verder niet op de vlog gezet want dat is prive #sorrynotsosorry 😉

2 gedachten over “#Vlog 14 februari 2016

  1. Wat super dat je een gezellige midag hebt gehad met familie en dat jullie elkaar binnenkort weer opzoeken. Het was eerlijk gezegd wel te zien dat je het zondag moeilijker had dan begin vorige week toen het even zo lekker ging. Hopen dat je die modus weer snel terug hebt 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.