5 gedachten over “Vlog 14 maart 2015

  1. Tja ik ben niet zo’n ‘stapper’, nooit geweest ook.. Zaterdagavond was meestal detectives op tv kijken of naar De Griek en dat vind ik ook wel zo relaxt.. Heel leuk om die persoonlijke dingen van je te horen 🙂 je hebt zeker wat om naar vooruit te kijken.. ik ga in gedachten met je mee 😉 Heel veel sterkte vandaag en dat er maar goeie dingen in gang gezet mogen worden! Dikke knuf â™Ĩ

  2. Dat roze staat je goed! Super. Wat k.. dat het zo slecht gaat met die bloedwaardes. Hopen dat het telefoontje morgen nog wat oplevert. Oh meid, ik lig tegenwoordig iedere dag om 19:00 uur op bed. Stomme chronische ziekte Ên ik heb een sociale fobie. Die kroeg krijg je mij niet in hahaha! Maar ik hoop voor jou dat dat snel weer een keer kan. Beter worden. Ik hoop het voor je. Echt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.