Vlog 15 februari…weinig

Vlog 15 februari…weinig

Weinig  vlog materiaal weer 🙁 niet zo lekker weekend gehad op pijn gebied dus mijn koppie stond er niet echt naar. Wel een lekker weekendje gehad voor zover het mogelijk was, leuke valentijn gehad en genoten van het zonnetje hihi. We hebben ook geen muziekje meer bij de intro en afsluiting omdat ik een melding kreeg van youtube haahahah oeps dus daar gaat ik nog even wat op verzinnen.
Morgen geen vlogje, aangezien ik vanmorgen zo mijn bed uit ben gestormd en ben gaan racen en gaan doen en het is nu maandag 11.50 en nog niks op beeld heb gezeg :/ hahah druk druk. Zometeen komt de huisarts en dan komt er ook niks van filmen ;), Fijne week iedereen!!

 

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.