5 gedachten over “#Vlog 15 mei 2016

 1. Beste Rachel,

  Ik kijk al een tijdje je vlogs, maar ik heb tot nu toe nooit gereageerd.
  Ik heb enorm bewondering voor je, ik ben op dit moment opgenomen in een kliniek en ik vecht hard tegen mn eetstoornis.

  Ik heb heel veel respect voor jou!

 2. Hoi hoi,

  Ik was altijd iemand die trouw reacties achterliet, maar dat verwaterde een beetje, hahah. Sorry. Ik ben nog wel een trouwe volgster van jullie vlogs natuurlijk ;-). Vind het zรณ mooi om te zien dat je toch wel een hele sterke, zelfverzekerde (?) vrouw bent die veel voor haar kids overheeft. Dit heb ik al vaker gezegd, maar ik meen het oprecht hoor. Ga zo door. Ik (en vele anderen) kijk graag naar jullie….

  Natuurlijk heb ik ook social media. Vooral instagram vind ik erg leuk. @kimberleyjanssen1 heet ik. Ik volg jou ook op insta.

  Wat betreft de vraag van jouw dochter: ik lak mijn nagels zo’n 1x per week. Het liefst met rode nagellak. Mijn lakjes zijn van Essence, Kruidvat en Hema. Vind de kwaliteit niet helemaal top, dus na 1/2 dagen brokkelt de lak er al af. Nagellakken vind ik een fijne afleiding. Is dit antwoord op je vraag? ๐Ÿ˜‰

  Zal proberen weer wat vaker te reageren, maar ja…. ben momenteel druk met therapie en ga over twee weken op mezelf wonen, dus ik beloof niets, hihi.

 3. Lekker dagje hoor
  de antwoorden op jullie vragen ๐Ÿ˜‰
  Ik doe meestal een uurtje over mijn nagels en daarin kijk ik lekker wat vlogjes, blogjes enzo. Het blijft meestal wel een weekje zitten
  En social media all around hier
  Instagram persoonlijk: @patriciakleijn
  Instagram weightloss: @patricia_bodieboost
  Snapchat nog niet zo lang : patriciakleijn
  Youtube: https://www.youtube.com/user/pkleijn9
  Blog: http://www.patriciakleijn.nl

  Dus wees welkom ๐Ÿ˜€ twitter doe ik ook niet veel meer mee hoor

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.