3 gedachten over “#Vlog 16 april 2016

 1. Still standing Rachel…. Powerwoman! Ik heb mijn parfummetjes ook in die bakjes van Action hihi…. Ruimt lekker op!
  En altijd aan de poets, blijf je aan de gang met 2 kids&husband….
  Even over gezellige lente-achtige pastel kleurtjes, de trainingsbroeken/joggingbroeken bij de Hema zijn top Rachel en lekker warm en comfortable ! Enne… Op de kinderafdeling! Maatje 158/164 heeft ook nog de juiste lengte. Ik heb deze in mintgroen, fuchsia en lichtblauw, heerlijk zitten ze. En lekker prijsje.. 12 euro haha….
  Als ik jou was, huppakee vervang je zwarte trainingsbroek en kom in lente sferen.
  Fijn weekend, hoop dat je wat betere nachten hebt.

  Liefs,
  Kitty

 2. hihih thnx voor de tip maar ik heb zoooooveeeel trainingsbroeken!!! wit, roze en combo wit roze dus als ik nog een trainingsbroek durf te kopen flipt manlief hem moahahahha. en ja ideaal die bakjes van action 😀

  1. Hihi… Nee, dat wordt hem dan niet…. Dan nog een paar lieve kleurtjes nagellakjes misschien haha… Die kan je beter verstoppen…….

   Liefs,
   Kitty

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: