2 gedachten over “#Vlog 18 februari 2016

  1. Leuke vlog weer 🙂 Goed dat jullie naar de herdenking zijn gegaan. Ik wens jullie een heel fijne voorjaarsvakantie toe! Hoop dat Rashels buikpijn snel verholpen kan worden.

    Vragen vind ik leuk! Mooie manier om interactie te hebben met je kijkers lijkt me. Deze Vraag van de Dag was interessant. Ben ook benieuwd naar de reacties van anderen.

    Bij mij is het simpel: heb ik even geen behoefte aan je, dan ben ik gewoon “niet thuis”, of dat nu op mijn telefoon is of op mijn e-mail of in persoon. Klinkt misschien hard, maar de keerzijde is dat ik er ook begrip voor heb als de ander even geen zin in mij heeft. Dat komt natuurlijk net zo goed voor. Ik kan een bericht gerust een week laten liggen. Wordt dat niet gewaardeerd, ook goed, dat is de ander zijn goed recht.

    Waar ik echt geen geduld voor heb, is iemand die ergens nog vraagtekens achteraan stuurt, of iemand die in de gaten gaat houden wanneer je voor het laatst op whatsapp was etc. Ik vind dat ronduit ongepast. Ik zal één of twee keer uitleggen waarom ik niet van dat gepush gediend ben. Werkt dat niet, dan is het vrij snel exit contact.

    1. leuk dat je de vragen leuk vind!! en idd vraagtekens en hallo? hallo? appen word ik redelijk pissed om haha ik maak zelf wel uit wanneer ik reageer en of ik reageer 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.