#Vlog 18 juni 2016

#Vlog 18 juni 2016

Nou het ging niet helemaal zoals gepland zoals jullie hebben kunnen zien 🙁 het gaat weer even helemaal niet goed en dat ging vanmorgen dus gewoon echt fout. Ik heb maar mijn timeline van snapchat erachteraan geplakt zodat het nog iets lijkt ;). Ik hoop morgen weer een beetje te kunnen vloggen maar voor nu is het licht uit en hopen, hopen een berg slaap!!

2 gedachten over “#Vlog 18 juni 2016

  1. Slik… respect hoe je het allemaal doet zeg!!! en dat je je kwetsbaar durft te laten zien..

    wat heb je een onwijs lieve dochter. Zag gisteravond ook je snaps voorbij komen…

    Ik duim mee voor een betere nacht!!

  2. Slik mijn tranen in Rachel…… Je raakt me enorm…. En je lieve dochter…. Ik wens je alle sterretjes uit het universum…. Fairydust sterretjes die de pijn zullen wegnemen en jou mogen helen.

    Liefs,
    Kitty

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.