#Vlog 19 december 2015

#Vlog 19 december 2015

Tja wat zal ik zeggen…ben gestopt met vloggen zoals ik dat al aangeef want was er klaar mee :(. Ik had ook doodleuk door  kunnen gaan en een pokerface op kunnen zetten maar hey ik ben rach en rach is en blijft rach en straight to the point ;), niks geen pokerface just me en ja dit soort dagen heb ik meer dan happy face dagen 😉 maar goed niomi heeft wel mooi gewonnen met 3-0 van haar oude club hihih geniaal. Super balen dat ik het niet heb kunnen zien maar genoot van haar happy face bij thuis komst :D. Ik ga zo lekker mijn bedje in, fijne avond!!

2 gedachten over “#Vlog 19 december 2015

  1. Heel begrijpelijke keuze, soms wordt het ‘m gewoon echt niet. Ik zag je nagels maar héél even in beeld, maar volgens mij had je er weer wat leuks van gemaakt 🙂 Ik wens jullie viertjes alvast een heel fijne vakantie toe. Geniet van de meiden om je heen 🙂

    1. hihi thnx en me nagels heb ik gister eerlijk gezegd gillend eraf gehaald haha vond de kleur niks en de glitters ook niet hahah. jij ook een fijne vakantie en alvast hele fijne dagen xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.